Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/4165
Title: Обґрунтування використання проміжних продуктів виробництва конопляного ядра у технології виробництва функціональних харчових продуктів
Other Titles: Obgruntuvannia vykorystannia promizhnykh produktiv vyrobnytstva konoplianoho yadra u tekhnolohii vyrobnytstva funktsionalnykh kharchovykh produktiv
Authors: Пилипенко, Марина Леонідівна
Pylypenko, Maryna
Keywords: конопляне ядро
konopliane yadro
конопляна січка
konopliana sichka
урбеч
urbech
паста
pasta
поживна (харчова) цінність
pozhyvna (kharchova) tsinnist
енергетична цінність
enerhetychna tsinnist
функціонально-профілактичне призначення
funktsionalno-profilaktychne pryznachennia
Issue Date: 2021
Publisher: Дніпровський державний аграрно-економічний університет
Citation: Пилипенко М. Л. Обґрунтування використання проміжних продуктів виробництва конопляного ядра у технології виробництва функціональних харчових продуктів : магістер. дипломна робота : 181, Харчові технології / Пилипенко Марина Леонідівна ; наук. керівник Сова Н. А. ; Дніпровський держ. аграр.-економ. ун-т, Інж.-технол. ф-т, Каф. технології зберігання і перероб. с.-г. продукції. - Дніпро, 2021. – 96 с. – Режим доступу : http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/4165
Abstract: Метою роботи є розроблення рецептури харчових продуктів на основі проміжних продуктів виробництва конопляного ядра. Metoiu roboty ye rozroblennia retseptury kharchovykh produktiv na osnovi promizhnykh produktiv vyrobnytstva konoplianoho yadra.
URI: http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/4165
Appears in Collections:Кафедра харчових технологій. Магістри

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Пилипенко М.Л..pdf6,2 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.