Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/4165
Title: | Обґрунтування використання проміжних продуктів виробництва конопляного ядра у технології виробництва функціональних харчових продуктів |
Other Titles: | Obgruntuvannia vykorystannia promizhnykh produktiv vyrobnytstva konoplianoho yadra u tekhnolohii vyrobnytstva funktsionalnykh kharchovykh produktiv |
Authors: | Пилипенко, Марина Леонідівна Pylypenko, Maryna |
Keywords: | конопляне ядро konopliane yadro конопляна січка konopliana sichka урбеч urbech паста pasta поживна (харчова) цінність pozhyvna (kharchova) tsinnist енергетична цінність enerhetychna tsinnist функціонально-профілактичне призначення funktsionalno-profilaktychne pryznachennia |
Issue Date: | 2021 |
Publisher: | Дніпровський державний аграрно-економічний університет |
Citation: | Пилипенко М. Л. Обґрунтування використання проміжних продуктів виробництва конопляного ядра у технології виробництва функціональних харчових продуктів : магістер. дипломна робота : 181, Харчові технології / Пилипенко Марина Леонідівна ; наук. керівник Сова Н. А. ; Дніпровський держ. аграр.-економ. ун-т, Інж.-технол. ф-т, Каф. технології зберігання і перероб. с.-г. продукції. - Дніпро, 2021. – 96 с. – Режим доступу : http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/4165 |
Abstract: | Метою роботи є розроблення рецептури харчових продуктів на основі проміжних продуктів виробництва конопляного ядра. Metoiu roboty ye rozroblennia retseptury kharchovykh produktiv na osnovi promizhnykh produktiv vyrobnytstva konoplianoho yadra. |
URI: | http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/4165 |
Appears in Collections: | Кафедра харчових технологій. Магістри |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Пилипенко М.Л..pdf | 6,2 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.