Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/4165| Назва: | Обґрунтування використання проміжних продуктів виробництва конопляного ядра у технології виробництва функціональних харчових продуктів |
| Інші назви: | Obgruntuvannia vykorystannia promizhnykh produktiv vyrobnytstva konoplianoho yadra u tekhnolohii vyrobnytstva funktsionalnykh kharchovykh produktiv |
| Автори: | Пилипенко, Марина Леонідівна Pylypenko, Maryna |
| Ключові слова: | конопляне ядро konopliane yadro конопляна січка konopliana sichka урбеч urbech паста pasta поживна (харчова) цінність pozhyvna (kharchova) tsinnist енергетична цінність enerhetychna tsinnist функціонально-профілактичне призначення funktsionalno-profilaktychne pryznachennia |
| Дата публікації: | 2021 |
| Видавництво: | Дніпровський державний аграрно-економічний університет |
| Бібліографічний опис: | Пилипенко М. Л. Обґрунтування використання проміжних продуктів виробництва конопляного ядра у технології виробництва функціональних харчових продуктів : магістер. дипломна робота : 181, Харчові технології / Пилипенко Марина Леонідівна ; наук. керівник Сова Н. А. ; Дніпровський держ. аграр.-економ. ун-т, Інж.-технол. ф-т, Каф. технології зберігання і перероб. с.-г. продукції. - Дніпро, 2021. – 96 с. – Режим доступу : http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/4165 |
| Короткий огляд (реферат): | Метою роботи є розроблення рецептури харчових продуктів на основі проміжних продуктів виробництва конопляного ядра. Metoiu roboty ye rozroblennia retseptury kharchovykh produktiv na osnovi promizhnykh produktiv vyrobnytstva konoplianoho yadra. |
| URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/4165 |
| Розташовується у зібраннях: | Кафедра харчових технологій. Магістри |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| Пилипенко М.Л..pdf | 6,2 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.
