Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/4167
Title: | Обґрунтування процесів виробництва житнього солоду для використання у технології харчових концентратів |
Other Titles: | Obgruntuvannia protsesiv vyrobnytstva zhytnoho solodu dlia vykorystannia u tekhnolohii kharchovykh kontsentrativ |
Authors: | Пироженко, Анастасія Володимирівна Pyrozhenko, Anastasiia |
Keywords: | дослідження doslidzhennia солод solod ферментація fermentatsiia пророщування proroshchuvannia інтенсифікація intensyfikatsiia сушка sushka харчові концентрати kharchovi kontsentraty жито zhyto |
Issue Date: | 2021 |
Publisher: | Дніпровський державний аграрно-економічний університет |
Citation: | Пироженко А. В. Обґрунтування процесів виробництва житнього солоду для використання у технології харчових концентратів : магістер. дипломна робота : 181, Харчові технології / Пироженко Анастасія Володимирівна ; наук. керівник Ковальова О. С. ; Дніпровський держ. аграр.-економ. ун-т, Інж.-технол. ф-т, Каф. технології зберігання і перероб. с.-г. продукції. - Дніпро, 2021. – 132 с. – Режим доступу : http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/4167 |
Abstract: | Мета роботи – дослідження процесів отримання житнього солоду з високою ферментативною активністю з можливістю подальшого застосування в технології харчових концентратів. Meta roboty – doslidzhennia protsesiv otrymannia zhytnoho solodu z vysokoiu fermentatyvnoiu aktyvnistiu z mozhlyvistiu podalshoho zastosuvannia v tekhnolohii kharchovykh kontsentrativ. |
URI: | http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/4167 |
Appears in Collections: | Кафедра харчових технологій. Магістри |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Пироженко А.В..pdf | 10,14 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.