Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/4167
Назва: Обґрунтування процесів виробництва житнього солоду для використання у технології харчових концентратів
Інші назви: Obgruntuvannia protsesiv vyrobnytstva zhytnoho solodu dlia vykorystannia u tekhnolohii kharchovykh kontsentrativ
Автори: Пироженко, Анастасія Володимирівна
Pyrozhenko, Anastasiia
Ключові слова: дослідження
doslidzhennia
солод
solod
ферментація
fermentatsiia
пророщування
proroshchuvannia
інтенсифікація
intensyfikatsiia
сушка
sushka
харчові концентрати
kharchovi kontsentraty
жито
zhyto
Дата публікації: 2021
Видавництво: Дніпровський державний аграрно-економічний університет
Бібліографічний опис: Пироженко А. В. Обґрунтування процесів виробництва житнього солоду для використання у технології харчових концентратів : магістер. дипломна робота : 181, Харчові технології / Пироженко Анастасія Володимирівна ; наук. керівник Ковальова О. С. ; Дніпровський держ. аграр.-економ. ун-т, Інж.-технол. ф-т, Каф. технології зберігання і перероб. с.-г. продукції. - Дніпро, 2021. – 132 с. – Режим доступу : http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/4167
Короткий огляд (реферат): Мета роботи – дослідження процесів отримання житнього солоду з високою ферментативною активністю з можливістю подальшого застосування в технології харчових концентратів. Meta roboty – doslidzhennia protsesiv otrymannia zhytnoho solodu z vysokoiu fermentatyvnoiu aktyvnistiu z mozhlyvistiu podalshoho zastosuvannia v tekhnolohii kharchovykh kontsentrativ.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/4167
Розташовується у зібраннях:Кафедра харчових технологій. Магістри

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Пироженко А.В..pdf10,14 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.