Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/4167
Назва: | Обґрунтування процесів виробництва житнього солоду для використання у технології харчових концентратів |
Інші назви: | Obgruntuvannia protsesiv vyrobnytstva zhytnoho solodu dlia vykorystannia u tekhnolohii kharchovykh kontsentrativ |
Автори: | Пироженко, Анастасія Володимирівна Pyrozhenko, Anastasiia |
Ключові слова: | дослідження doslidzhennia солод solod ферментація fermentatsiia пророщування proroshchuvannia інтенсифікація intensyfikatsiia сушка sushka харчові концентрати kharchovi kontsentraty жито zhyto |
Дата публікації: | 2021 |
Видавництво: | Дніпровський державний аграрно-економічний університет |
Бібліографічний опис: | Пироженко А. В. Обґрунтування процесів виробництва житнього солоду для використання у технології харчових концентратів : магістер. дипломна робота : 181, Харчові технології / Пироженко Анастасія Володимирівна ; наук. керівник Ковальова О. С. ; Дніпровський держ. аграр.-економ. ун-т, Інж.-технол. ф-т, Каф. технології зберігання і перероб. с.-г. продукції. - Дніпро, 2021. – 132 с. – Режим доступу : http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/4167 |
Короткий огляд (реферат): | Мета роботи – дослідження процесів отримання житнього солоду з високою ферментативною активністю з можливістю подальшого застосування в технології харчових концентратів. Meta roboty – doslidzhennia protsesiv otrymannia zhytnoho solodu z vysokoiu fermentatyvnoiu aktyvnistiu z mozhlyvistiu podalshoho zastosuvannia v tekhnolohii kharchovykh kontsentrativ. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/4167 |
Розташовується у зібраннях: | Кафедра харчових технологій. Магістри |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Пироженко А.В..pdf | 10,14 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.