Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/4170
Title: | Обґрунтування технології екструзійних картопляних продуктів підвищеної харчової цінності |
Other Titles: | Obgruntuvannia tekhnolohii ekstruziinykh kartoplianykh produktiv pidvyshchenoi kharchovoi tsinnosti |
Authors: | Ромашко, Артур Євгенович Romashko, Artur |
Keywords: | картоплекпродукти kartoplekprodukty екструзія ekstruziia картопляне пюре kartopliane piure волога voloha водопоглиння vodopohlynnia температура temperatura суха речовина sukha rechovyna тривалість tryvalist |
Issue Date: | 2020 |
Publisher: | Дніпровський державний аграрно-економічний університет |
Citation: | Ромашко А. Є. Обґрунтування технології екструзійних картопляних продуктів підвищеної харчової цінності : магістер. дипломна робота : 181, Харчові технології / Ромашко Артур Євгенович ; наук. керівник Чурсінов Ю. О. ; Дніпровський держ. аграрно-екон. ун-т, Інженерно-технологічний ф-т, Каф. технології зберігання і переробки сільськогосподарської продукції. – Дніпро, 2020. - 119 с. - Режим доступу : URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/4170 |
Abstract: | Метою роботи є обґрунтування використання сухого картопляного пюре та додаткової сировини для виробництва екструзійних картоплепродуктів підвищеної харчової цінності. Об’єкт дослідження – технологія картоплепродуктів високотемпературної екструзії. Предмет дослідження – сировина: основна (сухе картопляне пюре), додаткова (морквяний, буряковий, яблучний порошки, ячна, кукурудзяна крупи, пшоно, рис, горох і сухе знежирене молоко) та продукти високотемпературної екструзії на основі зазначеної сировини. Metoiu roboty ye obgruntuvannia vykorystannia sukhoho kartoplianoho piure ta dodatkovoi syrovyny dlia vyrobnytstva ekstruziinykh kartopleproduktiv pidvyshchenoi kharchovoi tsinnosti. Obiekt doslidzhennia – tekhnolohiia kartopleproduktiv vysokotemperaturnoi ekstruzii. Predmet doslidzhennia – syrovyna: osnovna (sukhe kartopliane piure), dodatkova (morkvianyi, buriakovyi, yabluchnyi poroshky, yachna, kukurudziana krupy, pshono, rys, horokh i sukhe znezhyrene moloko) ta produkty vysokotemperaturnoi ekstruzii na osnovi zaznachenoi syrovyny. |
URI: | http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/4170 |
Appears in Collections: | Кафедра харчових технологій. Магістри |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Ромашко А.Є..pdf | 3,23 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.