Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/4170
Назва: | Обґрунтування технології екструзійних картопляних продуктів підвищеної харчової цінності |
Інші назви: | Obgruntuvannia tekhnolohii ekstruziinykh kartoplianykh produktiv pidvyshchenoi kharchovoi tsinnosti |
Автори: | Ромашко, Артур Євгенович Romashko, Artur |
Ключові слова: | картоплекпродукти kartoplekprodukty екструзія ekstruziia картопляне пюре kartopliane piure волога voloha водопоглиння vodopohlynnia температура temperatura суха речовина sukha rechovyna тривалість tryvalist |
Дата публікації: | 2020 |
Видавництво: | Дніпровський державний аграрно-економічний університет |
Бібліографічний опис: | Ромашко А. Є. Обґрунтування технології екструзійних картопляних продуктів підвищеної харчової цінності : магістер. дипломна робота : 181, Харчові технології / Ромашко Артур Євгенович ; наук. керівник Чурсінов Ю. О. ; Дніпровський держ. аграрно-екон. ун-т, Інженерно-технологічний ф-т, Каф. технології зберігання і переробки сільськогосподарської продукції. – Дніпро, 2020. - 119 с. - Режим доступу : URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/4170 |
Короткий огляд (реферат): | Метою роботи є обґрунтування використання сухого картопляного пюре та додаткової сировини для виробництва екструзійних картоплепродуктів підвищеної харчової цінності. Об’єкт дослідження – технологія картоплепродуктів високотемпературної екструзії. Предмет дослідження – сировина: основна (сухе картопляне пюре), додаткова (морквяний, буряковий, яблучний порошки, ячна, кукурудзяна крупи, пшоно, рис, горох і сухе знежирене молоко) та продукти високотемпературної екструзії на основі зазначеної сировини. Metoiu roboty ye obgruntuvannia vykorystannia sukhoho kartoplianoho piure ta dodatkovoi syrovyny dlia vyrobnytstva ekstruziinykh kartopleproduktiv pidvyshchenoi kharchovoi tsinnosti. Obiekt doslidzhennia – tekhnolohiia kartopleproduktiv vysokotemperaturnoi ekstruzii. Predmet doslidzhennia – syrovyna: osnovna (sukhe kartopliane piure), dodatkova (morkvianyi, buriakovyi, yabluchnyi poroshky, yachna, kukurudziana krupy, pshono, rys, horokh i sukhe znezhyrene moloko) ta produkty vysokotemperaturnoi ekstruzii na osnovi zaznachenoi syrovyny. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/4170 |
Розташовується у зібраннях: | Кафедра харчових технологій. Магістри |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Ромашко А.Є..pdf | 3,23 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.