Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/4179
Title: Обґрунтування технології виробництва кормових продуктів з бобів сої
Other Titles: Obgruntuvannia tekhnolohii vyrobnytstva kormovykh produktiv z bobiv soi
Authors: Рябенко, Анна Сергіївна
Riabenko, Anna
Keywords: соя
soia
горох
horokh
пропарювання
propariuvannia
екструдування
ekstruduvannia
вологість
volohist
температура
temperatura
трипсин
trypsyn
ефективність
efektyvnist
дослдження
dosldzhennia
Issue Date: 2020
Publisher: Дніпровський державний аграрно-економічний університет
Citation: Рябенко А. С. Обґрунтування технології виробництва кормових продуктів з бобів сої : магістер. дипломна робота : 181, Харчові технології / Рябенко Анна Сергіївна; наук. керівник Кошулько В. С. ; Дніпровський держ. аграрно-екон. ун-т, Інженерно-технологічний ф-т, Каф. технології зберігання і переробки сільськогосподарської продукції. – Дніпро, 2020. - 96 с. - Режим доступу : URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/4179
Abstract: Метою роботи є підвищення кормової цінності зерна бобових культур за рахунок інактивації антипоживних речовин шляхом теплової обробки для використання в комбікормах і кормових концентратах. Для реалізації поставленої мети передбачалося проведення комплексу досліджень. Об’єкт дослідження – процес теплової обробки зерна бобових культур, зв’язок з технологічними параметрами зерна та параметрами процесу. Предмет дослідження – закономірності та взаємозв’язок технологічного процесу теплової обробки зерна бобових культур, вплив його на ефективність. Metoiu roboty ye pidvyshchennia kormovoi tsinnosti zerna bobovykh kultur za rakhunok inaktyvatsii antypozhyvnykh rechovyn shliakhom teplovoi obrobky dlia vykorystannia v kombikormakh i kormovykh kontsentratakh. Dlia realizatsii postavlenoi mety peredbachalosia provedennia kompleksu doslidzhen. Obiekt doslidzhennia – protses teplovoi obrobky zerna bobovykh kultur, zviazok z tekhnolohichnymy parametramy zerna ta parametramy protsesu. Predmet doslidzhennia – zakonomirnosti ta vzaiemozviazok tekhnolohichnoho protsesu teplovoi obrobky zerna bobovykh kultur, vplyv yoho na efektyvnist.
URI: http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/4179
Appears in Collections:Кафедра харчових технологій. Магістри

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Рябенко А.С..pdf1,17 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.