Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/4179
Назва: | Обґрунтування технології виробництва кормових продуктів з бобів сої |
Інші назви: | Obgruntuvannia tekhnolohii vyrobnytstva kormovykh produktiv z bobiv soi |
Автори: | Рябенко, Анна Сергіївна Riabenko, Anna |
Ключові слова: | соя soia горох horokh пропарювання propariuvannia екструдування ekstruduvannia вологість volohist температура temperatura трипсин trypsyn ефективність efektyvnist дослдження dosldzhennia |
Дата публікації: | 2020 |
Видавництво: | Дніпровський державний аграрно-економічний університет |
Бібліографічний опис: | Рябенко А. С. Обґрунтування технології виробництва кормових продуктів з бобів сої : магістер. дипломна робота : 181, Харчові технології / Рябенко Анна Сергіївна; наук. керівник Кошулько В. С. ; Дніпровський держ. аграрно-екон. ун-т, Інженерно-технологічний ф-т, Каф. технології зберігання і переробки сільськогосподарської продукції. – Дніпро, 2020. - 96 с. - Режим доступу : URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/4179 |
Короткий огляд (реферат): | Метою роботи є підвищення кормової цінності зерна бобових культур за рахунок інактивації антипоживних речовин шляхом теплової обробки для використання в комбікормах і кормових концентратах. Для реалізації поставленої мети передбачалося проведення комплексу досліджень. Об’єкт дослідження – процес теплової обробки зерна бобових культур, зв’язок з технологічними параметрами зерна та параметрами процесу. Предмет дослідження – закономірності та взаємозв’язок технологічного процесу теплової обробки зерна бобових культур, вплив його на ефективність. Metoiu roboty ye pidvyshchennia kormovoi tsinnosti zerna bobovykh kultur za rakhunok inaktyvatsii antypozhyvnykh rechovyn shliakhom teplovoi obrobky dlia vykorystannia v kombikormakh i kormovykh kontsentratakh. Dlia realizatsii postavlenoi mety peredbachalosia provedennia kompleksu doslidzhen. Obiekt doslidzhennia – protses teplovoi obrobky zerna bobovykh kultur, zviazok z tekhnolohichnymy parametramy zerna ta parametramy protsesu. Predmet doslidzhennia – zakonomirnosti ta vzaiemozviazok tekhnolohichnoho protsesu teplovoi obrobky zerna bobovykh kultur, vplyv yoho na efektyvnist. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/4179 |
Розташовується у зібраннях: | Кафедра харчових технологій. Магістри |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Рябенко А.С..pdf | 1,17 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.