Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/4186
Title: Обґрунтування технології морозива з пророщеним зерном жита
Other Titles: Obgruntuvannia tekhnolohii morozyva z proroshchenym zernom zhyta
Authors: Самсоненко, Юлія Олександрівна
Samsonenko, Yuliia
Keywords: дослідження
doslidzhennia
пророщення
proroshchennia
зерно
zerno
жито
zhyto
морозиво
morozyvo
злаки
zlaky
сушка
sushka
ефективність
efektyvnist
виробництво
vyrobnytstvo
технологія
tekhnolohiia
Issue Date: 2020
Publisher: Дніпровський державний аграрно-економічний університет
Citation: Самсоненко Ю. О. Обґрунтування технології морозива з пророщеним зерном жита : магістер. дипломна робота : 181, Харчові технології / Самсоненко Юлія Олександрівна ; наук. керівник Ковальова О. С. ; Дніпровський держ. аграрно-екон. ун-т, Інженерно-технологічний ф-т, Каф. технології зберігання і переробки сільськогосподарської продукції. – Дніпро, 2020. - 104 с. - Режим доступу : URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/4186
Abstract: Метою роботи є дослідження і розробка технології отримання морозива з пророщеним зерном жита. Об’єкт дослідження технологія виробництва комбінованого морозива з пророщеним зерном жита. Предмет дослідження взаємозв’язок технологічних показників процесу пророщення зерна жита з якісними показниками кінцевого продукту. Metoiu roboty ye doslidzhennia i rozrobka tekhnolohii otrymannia morozyva z proroshchenym zernom zhyta. Obiekt doslidzhennia tekhnolohiia vyrobnytstva kombinovanoho morozyva z proroshchenym zernom zhyta. Predmet doslidzhennia vzaiemozviazok tekhnolohichnykh pokaznykiv protsesu proroshchennia zerna zhyta z yakisnymy pokaznykamy kintsevoho produktu.
URI: http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/4186
Appears in Collections:Кафедра харчових технологій. Магістри

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Самсоненко Ю.О..pdf2,29 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.