Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/4186
Title: | Обґрунтування технології морозива з пророщеним зерном жита |
Other Titles: | Obgruntuvannia tekhnolohii morozyva z proroshchenym zernom zhyta |
Authors: | Самсоненко, Юлія Олександрівна Samsonenko, Yuliia |
Keywords: | дослідження doslidzhennia пророщення proroshchennia зерно zerno жито zhyto морозиво morozyvo злаки zlaky сушка sushka ефективність efektyvnist виробництво vyrobnytstvo технологія tekhnolohiia |
Issue Date: | 2020 |
Publisher: | Дніпровський державний аграрно-економічний університет |
Citation: | Самсоненко Ю. О. Обґрунтування технології морозива з пророщеним зерном жита : магістер. дипломна робота : 181, Харчові технології / Самсоненко Юлія Олександрівна ; наук. керівник Ковальова О. С. ; Дніпровський держ. аграрно-екон. ун-т, Інженерно-технологічний ф-т, Каф. технології зберігання і переробки сільськогосподарської продукції. – Дніпро, 2020. - 104 с. - Режим доступу : URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/4186 |
Abstract: | Метою роботи є дослідження і розробка технології отримання морозива з пророщеним зерном жита. Об’єкт дослідження технологія виробництва комбінованого морозива з пророщеним зерном жита. Предмет дослідження взаємозв’язок технологічних показників процесу пророщення зерна жита з якісними показниками кінцевого продукту. Metoiu roboty ye doslidzhennia i rozrobka tekhnolohii otrymannia morozyva z proroshchenym zernom zhyta. Obiekt doslidzhennia tekhnolohiia vyrobnytstva kombinovanoho morozyva z proroshchenym zernom zhyta. Predmet doslidzhennia vzaiemozviazok tekhnolohichnykh pokaznykiv protsesu proroshchennia zerna zhyta z yakisnymy pokaznykamy kintsevoho produktu. |
URI: | http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/4186 |
Appears in Collections: | Кафедра харчових технологій. Магістри |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Самсоненко Ю.О..pdf | 2,29 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.