Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/4186
Назва: | Обґрунтування технології морозива з пророщеним зерном жита |
Інші назви: | Obgruntuvannia tekhnolohii morozyva z proroshchenym zernom zhyta |
Автори: | Самсоненко, Юлія Олександрівна Samsonenko, Yuliia |
Ключові слова: | дослідження doslidzhennia пророщення proroshchennia зерно zerno жито zhyto морозиво morozyvo злаки zlaky сушка sushka ефективність efektyvnist виробництво vyrobnytstvo технологія tekhnolohiia |
Дата публікації: | 2020 |
Видавництво: | Дніпровський державний аграрно-економічний університет |
Бібліографічний опис: | Самсоненко Ю. О. Обґрунтування технології морозива з пророщеним зерном жита : магістер. дипломна робота : 181, Харчові технології / Самсоненко Юлія Олександрівна ; наук. керівник Ковальова О. С. ; Дніпровський держ. аграрно-екон. ун-т, Інженерно-технологічний ф-т, Каф. технології зберігання і переробки сільськогосподарської продукції. – Дніпро, 2020. - 104 с. - Режим доступу : URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/4186 |
Короткий огляд (реферат): | Метою роботи є дослідження і розробка технології отримання морозива з пророщеним зерном жита. Об’єкт дослідження технологія виробництва комбінованого морозива з пророщеним зерном жита. Предмет дослідження взаємозв’язок технологічних показників процесу пророщення зерна жита з якісними показниками кінцевого продукту. Metoiu roboty ye doslidzhennia i rozrobka tekhnolohii otrymannia morozyva z proroshchenym zernom zhyta. Obiekt doslidzhennia tekhnolohiia vyrobnytstva kombinovanoho morozyva z proroshchenym zernom zhyta. Predmet doslidzhennia vzaiemozviazok tekhnolohichnykh pokaznykiv protsesu proroshchennia zerna zhyta z yakisnymy pokaznykamy kintsevoho produktu. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/4186 |
Розташовується у зібраннях: | Кафедра харчових технологій. Магістри |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Самсоненко Ю.О..pdf | 2,29 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.