Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/4190
Title: | Обґрунтування технології борошняних кондитерських виробів,збагачених насінням чіа |
Other Titles: | Obgruntuvannia tekhnolohii boroshnianykh kondyterskykh vyrobiv,zbahachenykh nasinniam chia |
Authors: | Свєженцев, Владислав Олександрович Sviezhentsev, Vladyslav |
Keywords: | насіння чіа nasinnia chia клітковина псиліуму klitkovyna psyliumu збагачення борошняних кондитерських виробів zbahachennia boroshnianykh kondyterskykh vyrobiv намочуваність печива namochuvanist pechyva органолептичні показники orhanoleptychni pokaznyky |
Issue Date: | 2020 |
Publisher: | Дніпровський державний аграрно-економічний університет |
Citation: | Свєженцев В. О. Обґрунтування технології борошняних кондитерських виробів, збагачених насінням чіа : магістер. дипломна робота : 181, Харчові технології / Свєженцев Владислав Олександрович ; наук. керівник Миколенко С. Ю. ; Дніпровський держ. аграрно-екон. ун-т, Інженерно-технологічний ф-т, Каф. технології зберігання і переробки сільськогосподарської продукції. – Дніпро, 2020. - 90 с. - Режим доступу : URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/4190 |
Abstract: | Об’єкт дослідження насіння чіа, тістові напівфабрикати з його додаванням. Метою роботи є вивчення функціональних властивостей печива. Методи дослідження: Показник вологості печива визначали за ГОСТ 5900-73. Вироби кондитерські. Методи визначення вологості і сухих речовин. Визначення намочуваності печива проводили за ГОСТ 10114-80. Вироби кондитерські. Метод визначення намочуваності. Лужність визначали за ГОСТ 5898-87. Вироби кондитерські. Методи визначення кислотності і лужності. Досліджено вплив додавання різного відсоткового вмісту насіння чіа та псиліуму на органолептичні показники печива, проаналізовано зміну намочуваності печива в залежності від цих факторів. Obiekt doslidzhennia nasinnia chia, tistovi napivfabrykaty z yoho dodavanniam. Metoiu roboty ye vyvchennia funktsionalnykh vlastyvostei pechyva. Metody doslidzhennia: Pokaznyk volohosti pechyva vyznachaly za HOST 5900-73. Vyroby kondyterski. Metody vyznachennia volohosti i sukhykh rechovyn. Vyznachennia namochuvanosti pechyva provodyly za HOST 10114-80. Vyroby kondyterski. Metod vyznachennia namochuvanosti. Luzhnist vyznachaly za HOST 5898-87. Vyroby kondyterski. Metody vyznachennia kyslotnosti i luzhnosti. Doslidzheno vplyv dodavannia riznoho vidsotkovoho vmistu nasinnia chia ta psyliumu na orhanoleptychni pokaznyky pechyva, proanalizovano zminu namochuvanosti pechyva v zalezhnosti vid tsykh faktoriv. |
URI: | http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/4190 |
Appears in Collections: | Кафедра харчових технологій. Магістри |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Свєженцев В.О..pdf | 4,47 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.