Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/4198
Назва: | Обґрунтування процесу та оптимізація режимів обробки зернових кормових сумішей екструдуванням |
Інші назви: | Obgruntuvannia protsesu ta optymizatsiia rezhymiv obrobky zernovykh kormovykh sumishei ekstruduvanniam |
Автори: | Шапошніков, М. Л. Shaposhnikov, M. |
Ключові слова: | екструдування ekstruduvannia зернова суміш zernova sumish технологічний процес tekhnolohichnyi protses робочі органи robochi orhany шнек shnek експерименти eksperymenty якість yakist параметри parametry результати rezultaty обґрунтування obgruntuvannia |
Дата публікації: | 2020 |
Видавництво: | Дніпровський державний аграрно-економічний університет |
Бібліографічний опис: | Шапошніков М. Л. Обґрунтування процесу та оптимізація режимів обробки зернових кормових сумішей екструдуванням : магістер. дипломна робота : 181, Харчові технології / Шапошніков М. Л. ; наук. керівник Чурсінов Ю, О. ; Дніпровський держ. аграрно-екон. ун-т, Інженерно-технологічний ф-т, Каф. технології зберігання і переробки сільськогосподарської продукції. – Дніпро, 2020. - 92 с. - Режим доступу : URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/4198 |
Короткий огляд (реферат): | Теоретично та експериментально виявлено характер трансформації визначеного складу зернової суміші в робочих органах шнекового екструдера з отриманням готового екструдата. Проведена оцінка впливу тиску, температури обробки, форми кінцевих матриць на протікання процесу екструдування і обґрунтовані параметри. Результати роботи пройшли апробацію участю в роботі міжнародної конференції у Таврійському державному агротехнологічному університеті: «Новації в технології та обладнанні готельно – ресторанних, харчових і переробних виробництв» з публікацією тезисів: «Дослідження процесів пресування та екструдування рослинних матеріалів та зернових сумішей». Teoretychno ta eksperymentalno vyiavleno kharakter transformatsii vyznachenoho skladu zernovoi sumishi v robochykh orhanakh shnekovoho ekstrudera z otrymanniam hotovoho ekstrudata. Provedena otsinka vplyvu tysku, temperatury obrobky, formy kintsevykh matryts na protikannia protsesu ekstruduvannia i obgruntovani parametry. Rezultaty roboty proishly aprobatsiiu uchastiu v roboti mizhnarodnoi konferentsii u Tavriiskomu derzhavnomu ahrotekhnolohichnomu universyteti: «Novatsii v tekhnolohii ta obladnanni hotelno – restorannykh, kharchovykh i pererobnykh vyrobnytstv» z publikatsiieiu tezysiv: «Doslidzhennia protsesiv presuvannia ta ekstruduvannia roslynnykh materialiv ta zernovykh sumishei». |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/4198 |
Розташовується у зібраннях: | Кафедра харчових технологій. Магістри |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Шапошніков М.Л..pdf | 2,63 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.