Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/4230
Title: Оптимізація технології виробництва м’яса качок в приватній виробничій фірмі “Агроцентр” Дніпровського району Дніпропетровської області
Other Titles: Optymizatsiia tekhnolohii vyrobnytstva miasa kachok v pryvatnii vyrobnychii firmi “Ahrotsentr” Dniprovskoho raionu Dnipropetrovskoi oblasti
Authors: Шевченко, Андрій Віталійович
Shevchenko, Andrii Vitaliiovych
Keywords: качки
kachky
оптимізація технології виробництва м’яса качок
optymizatsiia tekhnolohii vyrobnytstva miasa kachok
селен в комбікормах качок
selen v kombikormakh kachok
ефективність використання корму
efektyvnist vykorystannia kormu
качине м’ясо
kachyne miaso
Issue Date: 2020
Publisher: Дніпровський ДАЕУ
Citation: Шевченко А. В. Оптимізація технології виробництва м’яса качок в приватній виробничій фірмі “Агроцентр” Дніпровського району Дніпропетровської області : магістер. дипломна робота : 204 , Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва / Шевченко Андрій Віталійович ; наук. керівник Оріщук О. С. ; Дніпровський держ. аграр.-економ. ун-т , Ф-т біотехнологічний , Каф. технології переробки продукції тваринництва. – Дніпро, 2020. – 94 с. – Режим доступу : http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/4230.
Abstract: Мета досліджень – експериментально дослідити вплив різних доз селену в комбікормах качок та встановити їх вплив на життєздатність молодняка, ефективність використання корму та м’ясну продуктивність. В дипломній роботі були проаналізовані наступні задачі: породний, класний та віковий склад качок кросу “Благоварський”; продуктивні характеристики птиці; технологію утримання та годівлю птиці, реалізацію та первинну обробку продукції, проведення досліду з введенням селену в раціон каченят-бройлерів. Meta doslidzhen – eksperymentalno doslidyty vplyv riznykh doz selenu v kombikormakh kachok ta vstanovyty yikh vplyv na zhyttiezdatnist molodniaka, efektyvnist vykorystannia kormu ta miasnu produktyvnist. V dyplomnii roboti buly proanalizovani nastupni zadachi: porodnyi, klasnyi ta vikovyi sklad kachok krosu “Blahovarskyi”; produktyvni kharakterystyky ptytsi; tekhnolohiiu utrymannia ta hodivliu ptytsi, realizatsiiu ta pervynnu obrobku produktsii, provedennia doslidu z vvedenniam selenu v ratsion kacheniat-broileriv.
URI: http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/4230
Appears in Collections:Кафедра технології виробництва і переробки продукції тваринництва. Магістри

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Шевченко А. В..pdf793,6 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.