Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/4230
Назва: Оптимізація технології виробництва м’яса качок в приватній виробничій фірмі “Агроцентр” Дніпровського району Дніпропетровської області
Інші назви: Optymizatsiia tekhnolohii vyrobnytstva miasa kachok v pryvatnii vyrobnychii firmi “Ahrotsentr” Dniprovskoho raionu Dnipropetrovskoi oblasti
Автори: Шевченко, Андрій Віталійович
Shevchenko, Andrii Vitaliiovych
Ключові слова: качки
kachky
оптимізація технології виробництва м’яса качок
optymizatsiia tekhnolohii vyrobnytstva miasa kachok
селен в комбікормах качок
selen v kombikormakh kachok
ефективність використання корму
efektyvnist vykorystannia kormu
качине м’ясо
kachyne miaso
Дата публікації: 2020
Видавництво: Дніпровський ДАЕУ
Бібліографічний опис: Шевченко А. В. Оптимізація технології виробництва м’яса качок в приватній виробничій фірмі “Агроцентр” Дніпровського району Дніпропетровської області : магістер. дипломна робота : 204 , Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва / Шевченко Андрій Віталійович ; наук. керівник Оріщук О. С. ; Дніпровський держ. аграр.-економ. ун-т , Ф-т біотехнологічний , Каф. технології переробки продукції тваринництва. – Дніпро, 2020. – 94 с. – Режим доступу : http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/4230.
Короткий огляд (реферат): Мета досліджень – експериментально дослідити вплив різних доз селену в комбікормах качок та встановити їх вплив на життєздатність молодняка, ефективність використання корму та м’ясну продуктивність. В дипломній роботі були проаналізовані наступні задачі: породний, класний та віковий склад качок кросу “Благоварський”; продуктивні характеристики птиці; технологію утримання та годівлю птиці, реалізацію та первинну обробку продукції, проведення досліду з введенням селену в раціон каченят-бройлерів. Meta doslidzhen – eksperymentalno doslidyty vplyv riznykh doz selenu v kombikormakh kachok ta vstanovyty yikh vplyv na zhyttiezdatnist molodniaka, efektyvnist vykorystannia kormu ta miasnu produktyvnist. V dyplomnii roboti buly proanalizovani nastupni zadachi: porodnyi, klasnyi ta vikovyi sklad kachok krosu “Blahovarskyi”; produktyvni kharakterystyky ptytsi; tekhnolohiiu utrymannia ta hodivliu ptytsi, realizatsiiu ta pervynnu obrobku produktsii, provedennia doslidu z vvedenniam selenu v ratsion kacheniat-broileriv.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/4230
Розташовується у зібраннях:Кафедра технології виробництва і переробки продукції тваринництва. Магістри

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Шевченко А. В..pdf793,6 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.