Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/4356
Title: Обґрунтування технології виробництва халви із насіння нішевих культур
Other Titles: Obgruntuvannia tekhnolohii vyrobnytstva khalvy iz nasinnia nishevykh kultur
Authors: Руснак, Діана Ігорівна
Rusnak, Diana
Keywords: халва
khalva
ядро соняшникове
yadro soniashnykove
ядро конопляне
yadro konopliane
насіння кунжуту
nasinnia kunzhutu
гарбузове насіння
harbuzove nasinnia
функціональний продукт
funktsionalnyi produkt
поживна цінність
pozhyvna tsinnist
Issue Date: 2021
Publisher: Дніпровський державний аграрно-економічний університет
Citation: Руснак Д. І. Обґрунтування технології виробництва халви із насіння нішевих культур : магістер. дипломна робота : 181, Харчові технології / Руснак Діана Ігорівна ; наук. керівник Сова Н. А. ; Дніпровський держ. аграрно-екон. ун-т, Інженерно-технологічний ф-т, Каф. технології зберігання і переробки сільськогосподарської продукції. – Дніпро, 2021. - 107 с. - Режим доступу : URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/4356
Abstract: У дипломній роботі порівняно склад насіння нішевих культур. Проведено органолептичний аналіз 8 експериментальних зразків халви, після чого визначено найкращий зразок – халва із конопляного ядра. Визначено і порівняно з виробничими зразками його фізико-хімічні показники якості, поживну та енергетичну цінність. U dyplomnii roboti porivniano sklad nasinnia nishevykh kultur. Provedeno orhanoleptychnyi analiz 8 eksperymentalnykh zrazkiv khalvy, pislia choho vyznacheno naikrashchyi zrazok – khalva iz konoplianoho yadra. Vyznacheno i porivniano z vyrobnychymy zrazkamy yoho fizyko-khimichni pokaznyky yakosti, pozhyvnu ta enerhetychnu tsinnist.
URI: http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/4356
Appears in Collections:Кафедра харчових технологій. Магістри

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Руснак Д.І..pdf6,54 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.