Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/4356
Title: | Обґрунтування технології виробництва халви із насіння нішевих культур |
Other Titles: | Obgruntuvannia tekhnolohii vyrobnytstva khalvy iz nasinnia nishevykh kultur |
Authors: | Руснак, Діана Ігорівна Rusnak, Diana |
Keywords: | халва khalva ядро соняшникове yadro soniashnykove ядро конопляне yadro konopliane насіння кунжуту nasinnia kunzhutu гарбузове насіння harbuzove nasinnia функціональний продукт funktsionalnyi produkt поживна цінність pozhyvna tsinnist |
Issue Date: | 2021 |
Publisher: | Дніпровський державний аграрно-економічний університет |
Citation: | Руснак Д. І. Обґрунтування технології виробництва халви із насіння нішевих культур : магістер. дипломна робота : 181, Харчові технології / Руснак Діана Ігорівна ; наук. керівник Сова Н. А. ; Дніпровський держ. аграрно-екон. ун-т, Інженерно-технологічний ф-т, Каф. технології зберігання і переробки сільськогосподарської продукції. – Дніпро, 2021. - 107 с. - Режим доступу : URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/4356 |
Abstract: | У дипломній роботі порівняно склад насіння нішевих культур. Проведено органолептичний аналіз 8 експериментальних зразків халви, після чого визначено найкращий зразок – халва із конопляного ядра. Визначено і порівняно з виробничими зразками його фізико-хімічні показники якості, поживну та енергетичну цінність. U dyplomnii roboti porivniano sklad nasinnia nishevykh kultur. Provedeno orhanoleptychnyi analiz 8 eksperymentalnykh zrazkiv khalvy, pislia choho vyznacheno naikrashchyi zrazok – khalva iz konoplianoho yadra. Vyznacheno i porivniano z vyrobnychymy zrazkamy yoho fizyko-khimichni pokaznyky yakosti, pozhyvnu ta enerhetychnu tsinnist. |
URI: | http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/4356 |
Appears in Collections: | Кафедра харчових технологій. Магістри |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Руснак Д.І..pdf | 6,54 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.