Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/4356
Назва: Обґрунтування технології виробництва халви із насіння нішевих культур
Інші назви: Obgruntuvannia tekhnolohii vyrobnytstva khalvy iz nasinnia nishevykh kultur
Автори: Руснак, Діана Ігорівна
Rusnak, Diana
Ключові слова: халва
khalva
ядро соняшникове
yadro soniashnykove
ядро конопляне
yadro konopliane
насіння кунжуту
nasinnia kunzhutu
гарбузове насіння
harbuzove nasinnia
функціональний продукт
funktsionalnyi produkt
поживна цінність
pozhyvna tsinnist
Дата публікації: 2021
Видавництво: Дніпровський державний аграрно-економічний університет
Бібліографічний опис: Руснак Д. І. Обґрунтування технології виробництва халви із насіння нішевих культур : магістер. дипломна робота : 181, Харчові технології / Руснак Діана Ігорівна ; наук. керівник Сова Н. А. ; Дніпровський держ. аграрно-екон. ун-т, Інженерно-технологічний ф-т, Каф. технології зберігання і переробки сільськогосподарської продукції. – Дніпро, 2021. - 107 с. - Режим доступу : URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/4356
Короткий огляд (реферат): У дипломній роботі порівняно склад насіння нішевих культур. Проведено органолептичний аналіз 8 експериментальних зразків халви, після чого визначено найкращий зразок – халва із конопляного ядра. Визначено і порівняно з виробничими зразками його фізико-хімічні показники якості, поживну та енергетичну цінність. U dyplomnii roboti porivniano sklad nasinnia nishevykh kultur. Provedeno orhanoleptychnyi analiz 8 eksperymentalnykh zrazkiv khalvy, pislia choho vyznacheno naikrashchyi zrazok – khalva iz konoplianoho yadra. Vyznacheno i porivniano z vyrobnychymy zrazkamy yoho fizyko-khimichni pokaznyky yakosti, pozhyvnu ta enerhetychnu tsinnist.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/4356
Розташовується у зібраннях:Кафедра харчових технологій. Магістри

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Руснак Д.І..pdf6,54 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.