Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/4361
Назва: | Обґрунтування процесу виробництва гречаних та вівсяних пластівців в умовах приватного акціонерного товариства «Дніпропетровський хлібзавод №9» |
Інші назви: | Obgruntuvannia protsesu vyrobnytstva hrechanykh ta vivsianykh plastivtsiv v umovakh pryvatnoho aktsionernoho tovarystva «Dnipropetrovskyi khlibzavod №9» |
Автори: | Ткаченко, Тетяна Вікторівна Tkachenko, Tetiana |
Ключові слова: | сировина гречихи та вівса syrovyna hrechykhy ta vivsa пластівці plastivtsi технологічний процес tekhnolohichnyi protses робочі органи robochi orany вальци valtsy експерименти eksperymenty якість yakist параметри parametry результати rezultaty обґрунтування obgruntuvannia |
Дата публікації: | 2021 |
Видавництво: | Дніпровський державний аграрно-економічний університет |
Бібліографічний опис: | Ткаченко Т. В. Обґрунтування процесу виробництва гречаних та вівсяних пластівців в умовах приватного акціонерного товариства «Дніпропетровський хлібзавод №9» : магістер. дипломна робота : 181, Харчові технології / Ткаченко Тетяна Вікторівна ; наук. керівник Чурсінов Ю. О. ; Дніпровський держ. аграрно-екон. ун-т, Інженерно-технологічний ф-т, Каф. технології зберігання і переробки сільськогосподарської продукції. – Дніпро, 2021. - 121 с. - Режим доступу : URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/4361 |
Короткий огляд (реферат): | Об’єкт дослідження представлено зернова маса гречихи та вівса, її склад, шляхи підготовки до переробки і кінцеві якісні характеристики вже готових харчових продуктів у вигляді пластівців. Метою роботи є обґрунтування процесу і режимних параметрів підготовки гречихи та вівса до переробки та основний процес виробництва пластівців. Методи досліджень пов’язані з умовами попередньої обробки сировини її мийки, сепарування та моделювання пропарювання і сушці. У процесі досліджень знайдені основні показники технологічного процесу виробництва гречаних та вівсяних пластівців, таких як розварюваність, колір, смак, гранулометричний склад. Обґрунтовані основні параметри процесу. Отримані результати рекомендуються для впровадження в виробництво з метою поліпшення умов попередньої гідротермічної обробки круп’яної сировини та режимів плющення в пластівці. Obiekt doslidzhennia predstavleno zernova masa hrechykhy ta vivsa, yii sklad, shliakhy pidhotovky do pererobky i kintsevi yakisni kharakterystyky vzhe hotovykh kharchovykh produktiv u vyhliadi plastivtsiv. Metoiu roboty ye obgruntuvannia protsesu i rezhymnykh parametriv pidhotovky hrechykhy ta vivsa do pererobky ta osnovnyi protses vyrobnytstva plastivtsiv. Metody doslidzhen poviazani z umovamy poperednoi obrobky syrovyny yii myiky, separuvannia ta modeliuvannia propariuvannia i sushtsi. U protsesi doslidzhen znaideni osnovni pokaznyky tekhnolohichnoho protsesu vyrobnytstva hrechanykh ta vivsianykh plastivtsiv, takykh yak rozvariuvanist, kolir, smak, hranulometrychnyi sklad. Obgruntovani osnovni parametry protsesu. Otrymani rezultaty rekomenduiutsia dlia vprovadzhennia v vyrobnytstvo z metoiu polipshennia umov poperednoi hidrotermichnoi obrobky krupianoi syrovyny ta rezhymiv pliushchennia v plastivtsi. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/4361 |
Розташовується у зібраннях: | Кафедра харчових технологій. Магістри |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Ткаченко Т.В..pdf | 3,92 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.