Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/5349
Title: | Розроблення чіпсів з подрібнених яблук |
Other Titles: | Development of chips from chopped apples |
Authors: | Швець, Сергій Сергійович;, Shvets, Serhii Куянов, Юрій Юрійович Kuyanov, Yurii Миколенко, Світлана Юріївна Mykolenko, Svitlana |
Keywords: | фруктово-овочеві чіпси fruit and vegetable chips яблука apples гідротермічна обробка hydrothermal treatment |
Issue Date: | 2020 |
Publisher: | Таврійський державний агротехнологічний університет імені Дмитра Моторного |
Citation: | Швець С.С. Розроблення чіпсів з подрібнених яблук/С.С. Швець, Ю.Ю.Куянов,С.Ю.Миколенко//Новації в технології та обладнанні готельно-ресторанних, харчових і переробних виробництв: Матер.міжнар. наук.-практ. інтернет-конф. (24 листопада 2020 р.-Мелітополь)/ під заг. ред. В.М. Кюрчева. – Мелітополь : ТДАТУ, 2020. –с.220-221.- Режим доступу:http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/5349 |
Abstract: | Розроблений яблучний хрусткий продукт виробляється без обсмажування, консервантів, цукру та ароматизаторів. Однак для виробництва таких чипсів слід використовувати спеціальну гідротермічну обробку, забезпечивши їх низьку вологість і, відповідно, мікробіологічну стабільність. The developed apple crispy product is made without frying, preservatives, sugar and flavors. However, for production such chips should use a special hydrothermal treatment, ensuring their low humidity and, accordingly, microbiological stability |
URI: | http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/5349 |
Appears in Collections: | Тези конференцій |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
168_Мелітополь_ТГАТУ_materialy_konferenciyi_20_11_2 (pdf.io) (1).pdf | 353,1 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.