Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/5349
Назва: Розроблення чіпсів з подрібнених яблук
Інші назви: Development of chips from chopped apples
Автори: Швець, Сергій Сергійович;,
Shvets, Serhii
Куянов, Юрій Юрійович
Kuyanov, Yurii
Миколенко, Світлана Юріївна
Mykolenko, Svitlana
Ключові слова: фруктово-овочеві чіпси
fruit and vegetable chips
яблука
apples
гідротермічна обробка
hydrothermal treatment
Дата публікації: 2020
Видавництво: Таврійський державний агротехнологічний університет імені Дмитра Моторного
Бібліографічний опис: Швець С.С. Розроблення чіпсів з подрібнених яблук/С.С. Швець, Ю.Ю.Куянов,С.Ю.Миколенко//Новації в технології та обладнанні готельно-ресторанних, харчових і переробних виробництв: Матер.міжнар. наук.-практ. інтернет-конф. (24 листопада 2020 р.-Мелітополь)/ під заг. ред. В.М. Кюрчева. – Мелітополь : ТДАТУ, 2020. –с.220-221.- Режим доступу:http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/5349
Короткий огляд (реферат): Розроблений яблучний хрусткий продукт виробляється без обсмажування, консервантів, цукру та ароматизаторів. Однак для виробництва таких чипсів слід використовувати спеціальну гідротермічну обробку, забезпечивши їх низьку вологість і, відповідно, мікробіологічну стабільність. The developed apple crispy product is made without frying, preservatives, sugar and flavors. However, for production such chips should use a special hydrothermal treatment, ensuring their low humidity and, accordingly, microbiological stability
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/5349
Розташовується у зібраннях:Тези конференцій

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
168_Мелітополь_ТГАТУ_materialy_konferenciyi_20_11_2 (pdf.io) (1).pdf353,1 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.