Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/5740
Назва: Обґрунтування технології виробництва панірувальних сумішей з додаванням солоду для м’ясних напівфабрикатів
Інші назви: Obgruntuvannia tekhnolohii vyrobnytstva paniruvalnykh sumishei z dodavanniam solodu dlia miasnykh napivfabrykativ
Автори: Ющенко, Карина Олегівна
Yushchenko, Karyna
Ключові слова: панірування
paniruvannia
солод
solod
напівфабрикат
napivfabrykat
функціональність
funktsionalnist
амінокислоти
aminokisloty
біоактивація зернового матеріалу
bioaktyvatsiia zernovoho materialu
ефективність
efektyvnist
дослідження
doslidzhennia
Дата публікації: 2021
Видавництво: Дніпровський державний аграрно-економічний університет
Бібліографічний опис: Ющенко К. О. Обґрунтування технології виробництва панірувальних сумішей з додаванням солоду для м’ясних напівфабрикатів : магістр. дипломна робота : 181 Харчові технології / Ющенко Карина Олегівна ; наук. керівник Ковальова Олена Сергіївна ; Дніпровський держ. аграр.-екон. ун-т, Інженерно-техн. ф-т, Каф. техн. зберігання і переробки с.-г. продукції. – Дніпро, 2021. – 98 с. – Режим доступу : http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/5740
Короткий огляд (реферат): М’ясні напівфабрикати останнім часом набирають все більшої популярності, тому їх удосконалення є актуальним. Функціональне панірування з додаванням солоду житнього ферментованого дозволить отримати доброякісний продукт з підвищеним вмістом необхідних організму макро- та мікронутрієнтів, розширити асортимент продукції, а також надати м’ясному напівфабрикату покращених споживчих та органолептичних якостей. Miasni napivfabrykaty ostannim chasom nabyraiut vse bilshoi populiarnosti, tomu yikh udoskonalennia ye aktualnym. Funktsionalne paniruvannia z dodavanniam solodu zhytnoho fermentovanoho dozvolyt otrymaty dobroiakisnyi produkt z pidvyshchenym vmistom neobkhidnykh orhanizmu makro- ta mikronutriientiv, rozshyryty asortyment produktsii, a takozh nadaty miasnomu napivfabrykatu pokrashchenykh spozhyvchykh ta orhanoleptychnykh yakostei.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/5740
Розташовується у зібраннях:Кафедра харчових технологій. Магістри

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Ющенко К.О..pdf3,42 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.