Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/5740
Назва: | Обґрунтування технології виробництва панірувальних сумішей з додаванням солоду для м’ясних напівфабрикатів |
Інші назви: | Obgruntuvannia tekhnolohii vyrobnytstva paniruvalnykh sumishei z dodavanniam solodu dlia miasnykh napivfabrykativ |
Автори: | Ющенко, Карина Олегівна Yushchenko, Karyna |
Ключові слова: | панірування paniruvannia солод solod напівфабрикат napivfabrykat функціональність funktsionalnist амінокислоти aminokisloty біоактивація зернового матеріалу bioaktyvatsiia zernovoho materialu ефективність efektyvnist дослідження doslidzhennia |
Дата публікації: | 2021 |
Видавництво: | Дніпровський державний аграрно-економічний університет |
Бібліографічний опис: | Ющенко К. О. Обґрунтування технології виробництва панірувальних сумішей з додаванням солоду для м’ясних напівфабрикатів : магістр. дипломна робота : 181 Харчові технології / Ющенко Карина Олегівна ; наук. керівник Ковальова Олена Сергіївна ; Дніпровський держ. аграр.-екон. ун-т, Інженерно-техн. ф-т, Каф. техн. зберігання і переробки с.-г. продукції. – Дніпро, 2021. – 98 с. – Режим доступу : http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/5740 |
Короткий огляд (реферат): | М’ясні напівфабрикати останнім часом набирають все більшої популярності, тому їх удосконалення є актуальним. Функціональне панірування з додаванням солоду житнього ферментованого дозволить отримати доброякісний продукт з підвищеним вмістом необхідних організму макро- та мікронутрієнтів, розширити асортимент продукції, а також надати м’ясному напівфабрикату покращених споживчих та органолептичних якостей. Miasni napivfabrykaty ostannim chasom nabyraiut vse bilshoi populiarnosti, tomu yikh udoskonalennia ye aktualnym. Funktsionalne paniruvannia z dodavanniam solodu zhytnoho fermentovanoho dozvolyt otrymaty dobroiakisnyi produkt z pidvyshchenym vmistom neobkhidnykh orhanizmu makro- ta mikronutriientiv, rozshyryty asortyment produktsii, a takozh nadaty miasnomu napivfabrykatu pokrashchenykh spozhyvchykh ta orhanoleptychnykh yakostei. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/5740 |
Розташовується у зібраннях: | Кафедра харчових технологій. Магістри |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Ющенко К.О..pdf | 3,42 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.