Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/5744
Title: Обґрунтування технології бісквітних напівфабрикатів, збагачених біологічно-активними речовинами
Other Titles: Obgruntuvannia tekhnolohii biskvitnykh napivfabrykativ, zbahachenykh biolohichno-aktyvnymy rechovynamy
Authors: Іванов, А. М.
Ivanov, A. M.
Keywords: технології бісквітних напівфабрикатів
tekhnolohii biskvitnykh napivfabrykativ
збагачення біологічно-активними речовинами
zbahachennia biolohichno-aktyvnymy rechovynamy
поліпшено функціональний склад кондитерських виробів
polipsheno funktsionalnyi sklad kondyterskykh vyrobiv
скорочення енергетичної цінності
skorochennia enerhetychnoi tsinnosti
Issue Date: 2021
Publisher: Дніпровський державний аграрно-економічний університет
Citation: Іванов А. М. Обґрунтування технології бісквітних напівфабрикатів, збагачених біологічно-активними речовинами : магістр. дипломна робота : 181 Харчові технології / Іванов А. М. ; наук. керівник Миколенко С. Ю. ; Дніпровський держ. аграр.-екон. ун-т, Інженерно-техн. ф-т, Каф. техн. зберігання і переробки с.-г. продукції. – Дніпро, 2021. – 91 с. – Режим доступу : http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/5744
Abstract: Обґрунтовано актуальність використання безглютенового борошна для поліпшення амінокислотного, жирнокислотного складу борошняних кондитерських виробів, а саме бісквітних напівфабрикатів, також для підвищення вмісту білку і харчових волокон у виробах. Для кондитерських виробів особливо важливо поповнити дефіцит білка, який виконує в організмі людини пластичну, каталітичну, гормональну та інші функції, та збагатити баластним компонентом, що позитивно впливає на роботу кішківника. Obgruntovano aktualnist vykorystannia bezghliutenovoho boroshna dlia polipshennia aminokyslotnoho, zhyrnokyslotnoho skladu boroshnianykh kondyterskykh vyrobiv, a same biskvitnykh napivfabrykativ, takozh dlia pidvyshchennia vmistu bilku i kharchovykh volokon u vyrobakh. Dlia kondyterskykh vyrobiv osoblyvo vazhlyvo popovnyty defitsyt bilka, yakyi vykonuie v orhanizmi liudyny plastychnu, katalitychnu, hormonalnu ta inshi funktsii, ta zbahatyty balastnym komponentom, shcho pozytyvno vplyvaie na robotu kishkivnyka.
URI: http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/5744
Appears in Collections:Кафедра харчових технологій. Магістри

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Iванов_А.М..pdf1,53 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.