Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/5744
Назва: Обґрунтування технології бісквітних напівфабрикатів, збагачених біологічно-активними речовинами
Інші назви: Obgruntuvannia tekhnolohii biskvitnykh napivfabrykativ, zbahachenykh biolohichno-aktyvnymy rechovynamy
Автори: Іванов, А. М.
Ivanov, A. M.
Ключові слова: технології бісквітних напівфабрикатів
tekhnolohii biskvitnykh napivfabrykativ
збагачення біологічно-активними речовинами
zbahachennia biolohichno-aktyvnymy rechovynamy
поліпшено функціональний склад кондитерських виробів
polipsheno funktsionalnyi sklad kondyterskykh vyrobiv
скорочення енергетичної цінності
skorochennia enerhetychnoi tsinnosti
Дата публікації: 2021
Видавництво: Дніпровський державний аграрно-економічний університет
Бібліографічний опис: Іванов А. М. Обґрунтування технології бісквітних напівфабрикатів, збагачених біологічно-активними речовинами : магістр. дипломна робота : 181 Харчові технології / Іванов А. М. ; наук. керівник Миколенко С. Ю. ; Дніпровський держ. аграр.-екон. ун-т, Інженерно-техн. ф-т, Каф. техн. зберігання і переробки с.-г. продукції. – Дніпро, 2021. – 91 с. – Режим доступу : http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/5744
Короткий огляд (реферат): Обґрунтовано актуальність використання безглютенового борошна для поліпшення амінокислотного, жирнокислотного складу борошняних кондитерських виробів, а саме бісквітних напівфабрикатів, також для підвищення вмісту білку і харчових волокон у виробах. Для кондитерських виробів особливо важливо поповнити дефіцит білка, який виконує в організмі людини пластичну, каталітичну, гормональну та інші функції, та збагатити баластним компонентом, що позитивно впливає на роботу кішківника. Obgruntovano aktualnist vykorystannia bezghliutenovoho boroshna dlia polipshennia aminokyslotnoho, zhyrnokyslotnoho skladu boroshnianykh kondyterskykh vyrobiv, a same biskvitnykh napivfabrykativ, takozh dlia pidvyshchennia vmistu bilku i kharchovykh volokon u vyrobakh. Dlia kondyterskykh vyrobiv osoblyvo vazhlyvo popovnyty defitsyt bilka, yakyi vykonuie v orhanizmi liudyny plastychnu, katalitychnu, hormonalnu ta inshi funktsii, ta zbahatyty balastnym komponentom, shcho pozytyvno vplyvaie na robotu kishkivnyka.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/5744
Розташовується у зібраннях:Кафедра харчових технологій. Магістри

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Iванов_А.М..pdf1,53 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.