Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/5748
Title: Обґрунтування впливу добавок борошна бобових культур на показники якості пшеничного борошна
Other Titles: Obgruntuvannia vplyvu dobavok boroshna bobovykh kultur na pokaznyky yakosti pshenychnoho boroshna
Authors: Капітанова, Тетяна Миколаївна
Kapitanova, Tetiana
Keywords: дослідження
doslidzhennia
борошно
boroshno
горох
horokh
квасоля
kvasolia
люпин
liupyn
цукри
tsukry
вітаміни
vitaminy
сорт
sort
ефективність
efektyvnist
виробництво
vyrobnytstvo
технологія
tekhnolohiia
Issue Date: 2021
Publisher: Дніпровський державний аграрно-економічний університет
Citation: Капітанова Т. М. Обґрунтування впливу добавок борошна бобових культур на показники якості пшеничного борошна : магістр. дипломна робота : 181 Харчові технології / Капітанова Тетяна Миколаївна ; наук. керівник Кошулько Віталій Сергійович ; Дніпровський держ. аграр.-екон. ун-т, Інженерно-техн. ф-т, Каф. техн. зберігання і переробки с.-г. продукції. – Дніпро, 2021. – 87 с. – Режим доступу : http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/5748
Abstract: Одне з провідних місць у харчуванні населення країни займають хлібобулочні вироби. Розширення асортименту цієї групи продуктів за рахунок створення нових сортів на основі використання традиційної та нетрадиційної сировини є однією з головних проблем, що стоять перед хлібопеченням. Вишукування нових видів сировини, що володіє багатим хімічним складом, структурні компоненти яких не тільки активізуватимуть біотехнологічні процеси виробництва хліба, заощаджуватимуть сировину, яка використовується в хлібопеченні, а також покращуватиме харчову, в т. ч. біологічну, цінність готових виробів є актуальною проблемою сьогодні. Odne z providnykh mists u kharchuvanni naselennia krainy zaimaiut khlibobulochni vyroby. Rozshyrennia asortymentu tsiiei hrupy produktiv za rakhunok stvorennia novykh sortiv na osnovi vykorystannia tradytsiinoi ta netradytsiinoi syrovyny ye odniieiu z holovnykh problem, shcho stoiat pered khlibopechenniam. Vyshukuvannia novykh vydiv syrovyny, shcho volodiie bahatym khimichnym skladom, strukturni komponenty yakykh ne tilky aktyvizuvatymut biotekhnolohichni protsesy vyrobnytstva khliba, zaoshchadzhuvatymut syrovynu, yaka vykorystovuietsia v khlibopechenni, a takozh pokrashchuvatyme kharchovu, v t. ch. biolohichnu, tsinnist hotovykh vyrobiv ye aktualnoiu problemoiu sohodni.
URI: http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/5748
Appears in Collections:Кафедра харчових технологій. Магістри

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Капiтанова_Т.М..pdf1,47 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.