Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/5748
Назва: | Обґрунтування впливу добавок борошна бобових культур на показники якості пшеничного борошна |
Інші назви: | Obgruntuvannia vplyvu dobavok boroshna bobovykh kultur na pokaznyky yakosti pshenychnoho boroshna |
Автори: | Капітанова, Тетяна Миколаївна Kapitanova, Tetiana |
Ключові слова: | дослідження doslidzhennia борошно boroshno горох horokh квасоля kvasolia люпин liupyn цукри tsukry вітаміни vitaminy сорт sort ефективність efektyvnist виробництво vyrobnytstvo технологія tekhnolohiia |
Дата публікації: | 2021 |
Видавництво: | Дніпровський державний аграрно-економічний університет |
Бібліографічний опис: | Капітанова Т. М. Обґрунтування впливу добавок борошна бобових культур на показники якості пшеничного борошна : магістр. дипломна робота : 181 Харчові технології / Капітанова Тетяна Миколаївна ; наук. керівник Кошулько Віталій Сергійович ; Дніпровський держ. аграр.-екон. ун-т, Інженерно-техн. ф-т, Каф. техн. зберігання і переробки с.-г. продукції. – Дніпро, 2021. – 87 с. – Режим доступу : http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/5748 |
Короткий огляд (реферат): | Одне з провідних місць у харчуванні населення країни займають хлібобулочні вироби. Розширення асортименту цієї групи продуктів за рахунок створення нових сортів на основі використання традиційної та нетрадиційної сировини є однією з головних проблем, що стоять перед хлібопеченням. Вишукування нових видів сировини, що володіє багатим хімічним складом, структурні компоненти яких не тільки активізуватимуть біотехнологічні процеси виробництва хліба, заощаджуватимуть сировину, яка використовується в хлібопеченні, а також покращуватиме харчову, в т. ч. біологічну, цінність готових виробів є актуальною проблемою сьогодні. Odne z providnykh mists u kharchuvanni naselennia krainy zaimaiut khlibobulochni vyroby. Rozshyrennia asortymentu tsiiei hrupy produktiv za rakhunok stvorennia novykh sortiv na osnovi vykorystannia tradytsiinoi ta netradytsiinoi syrovyny ye odniieiu z holovnykh problem, shcho stoiat pered khlibopechenniam. Vyshukuvannia novykh vydiv syrovyny, shcho volodiie bahatym khimichnym skladom, strukturni komponenty yakykh ne tilky aktyvizuvatymut biotekhnolohichni protsesy vyrobnytstva khliba, zaoshchadzhuvatymut syrovynu, yaka vykorystovuietsia v khlibopechenni, a takozh pokrashchuvatyme kharchovu, v t. ch. biolohichnu, tsinnist hotovykh vyrobiv ye aktualnoiu problemoiu sohodni. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/5748 |
Розташовується у зібраннях: | Кафедра харчових технологій. Магістри |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Капiтанова_Т.М..pdf | 1,47 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.