Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/5806
Title: | Ефективність технології виробництва м’яса перепелів в умовах фізичної особи-підприємця «Сніжкова В.В.» Запорізького району Запорізької області |
Other Titles: | Efektyvnist tekhnolohii vyrobnytstva miasa perepeliv v umovakh fizychnoi osoby-pidpryiemtsia «Snizhkova V.V.» Zaporizkoho raionu Zaporizkoi oblasti |
Authors: | Пасько, М. В. Pasko, M. V. |
Keywords: | технології виробництва м’яса перепелів tekhnolohii vyrobnytstva miasa perepeliv продуктивні показники перепелів produktyvni pokaznyky perepeliv перепелівництво perepelivnytstvo |
Issue Date: | 2021 |
Publisher: | Дніпровський ДАЕУ |
Citation: | Пасько М. В. Ефективність технології виробництва м’яса перепелів в умовах фізичної особи-підприємця «Сніжкова В.В.» Запорізького району Запорізької області : магістер. дипломна робота : 204 , Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва / Пасько М. В. ; наук. керівник Санжара Р. А. ; Дніпровський держ. аграр.-економ. ун-т , Ф-т біотехнологічний , Каф. технології виробництва продукції тваринництва. – Дніпро, 2021. – 71 с. – Режим доступу : http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/5806. |
Abstract: | Мета дипломної роботи – розробити рекомендації для підвищення ефективності технології виробництва м’яса перепелів в умовах фізичної особи-підприємця «Сніжкова В.В.». Meta dyplomnoi roboty – rozrobyty rekomendatsii dlia pidvyshchennia efektyvnosti tekhnolohii vyrobnytstva miasa perepeliv v umovakh fizychnoi osoby-pidpryiemtsia «Snizhkova V.V.». |
URI: | http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/5806 |
Appears in Collections: | Кафедра технології виробництва і переробки продукції тваринництва. Магістри |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Пасько М.В..pdf | 712,24 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.