Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/5806
Title: Ефективність технології виробництва м’яса перепелів в умовах фізичної особи-підприємця «Сніжкова В.В.» Запорізького району Запорізької області
Other Titles: Efektyvnist tekhnolohii vyrobnytstva miasa perepeliv v umovakh fizychnoi osoby-pidpryiemtsia «Snizhkova V.V.» Zaporizkoho raionu Zaporizkoi oblasti
Authors: Пасько, М. В.
Pasko, M. V.
Keywords: технології виробництва м’яса перепелів
tekhnolohii vyrobnytstva miasa perepeliv
продуктивні показники перепелів
produktyvni pokaznyky perepeliv
перепелівництво
perepelivnytstvo
Issue Date: 2021
Publisher: Дніпровський ДАЕУ
Citation: Пасько М. В. Ефективність технології виробництва м’яса перепелів в умовах фізичної особи-підприємця «Сніжкова В.В.» Запорізького району Запорізької області : магістер. дипломна робота : 204 , Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва / Пасько М. В. ; наук. керівник Санжара Р. А. ; Дніпровський держ. аграр.-економ. ун-т , Ф-т біотехнологічний , Каф. технології виробництва продукції тваринництва. – Дніпро, 2021. – 71 с. – Режим доступу : http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/5806.
Abstract: Мета дипломної роботи – розробити рекомендації для підвищення ефективності технології виробництва м’яса перепелів в умовах фізичної особи-підприємця «Сніжкова В.В.». Meta dyplomnoi roboty – rozrobyty rekomendatsii dlia pidvyshchennia efektyvnosti tekhnolohii vyrobnytstva miasa perepeliv v umovakh fizychnoi osoby-pidpryiemtsia «Snizhkova V.V.».
URI: http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/5806
Appears in Collections:Кафедра технології виробництва і переробки продукції тваринництва. Магістри

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Пасько М.В..pdf712,24 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.