Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/5806
Назва: | Ефективність технології виробництва м’яса перепелів в умовах фізичної особи-підприємця «Сніжкова В.В.» Запорізького району Запорізької області |
Інші назви: | Efektyvnist tekhnolohii vyrobnytstva miasa perepeliv v umovakh fizychnoi osoby-pidpryiemtsia «Snizhkova V.V.» Zaporizkoho raionu Zaporizkoi oblasti |
Автори: | Пасько, М. В. Pasko, M. V. |
Ключові слова: | технології виробництва м’яса перепелів tekhnolohii vyrobnytstva miasa perepeliv продуктивні показники перепелів produktyvni pokaznyky perepeliv перепелівництво perepelivnytstvo |
Дата публікації: | 2021 |
Видавництво: | Дніпровський ДАЕУ |
Бібліографічний опис: | Пасько М. В. Ефективність технології виробництва м’яса перепелів в умовах фізичної особи-підприємця «Сніжкова В.В.» Запорізького району Запорізької області : магістер. дипломна робота : 204 , Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва / Пасько М. В. ; наук. керівник Санжара Р. А. ; Дніпровський держ. аграр.-економ. ун-т , Ф-т біотехнологічний , Каф. технології виробництва продукції тваринництва. – Дніпро, 2021. – 71 с. – Режим доступу : http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/5806. |
Короткий огляд (реферат): | Мета дипломної роботи – розробити рекомендації для підвищення ефективності технології виробництва м’яса перепелів в умовах фізичної особи-підприємця «Сніжкова В.В.». Meta dyplomnoi roboty – rozrobyty rekomendatsii dlia pidvyshchennia efektyvnosti tekhnolohii vyrobnytstva miasa perepeliv v umovakh fizychnoi osoby-pidpryiemtsia «Snizhkova V.V.». |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/5806 |
Розташовується у зібраннях: | Кафедра технології виробництва і переробки продукції тваринництва. Магістри |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Пасько М.В..pdf | 712,24 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.