Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/5838
Title: | Удосконалення вуглеводного живлення перепелів породи “Фараон” в приватній виробничій фірмі “Агроцентр” Дніпровського району Дніпропетровської області |
Other Titles: | Udoskonalennia vuhlevodnoho zhyvlennia perepeliv porody “Faraon” v pryvatnii vyrobnychii firmi “Ahrotsentr” Dniprovskoho raionu Dnipropetrovskoi oblasti |
Authors: | Третяк, Олександр Олександрович Tretiak, Oleksandr Oleksandrovych |
Keywords: | комбікорми для молодняку перепелів kombikormy dlia molodniaku perepeliv вирощування молодняку перепелів vyroshchuvannia molodniaku perepeliv перепелівництво perepelivnytstvo |
Issue Date: | 2021 |
Publisher: | Дніпровський ДАЕУ |
Citation: | Третяк О. О. Удосконалення вуглеводного живлення перепелів породи “Фараон” в приватній виробничій фірмі “Агроцентр” Дніпровського району Дніпропетровської області : магістер. дипломна робота : 204 , Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва / Третяк Олександр Олександрович ; наук. керівник Оріщук О. С. ; Дніпровський держ. аграр.-економ. ун-т , Ф-т біотехнологічний , Каф. технології переробки продукції тваринництва. – Дніпро, 2021. – 84 с. – Режим доступу : http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/5838. |
Abstract: | Метою дипломної роботи було встановлення ефективності використання та визначення оптимальних рівнів сухої барди у комбікормах для молодняку перепелів м’ясного напряму продуктивності. Metoiu dyplomnoi roboty bulo vstanovlennia efektyvnosti vykorystannia ta vyznachennia optymalnykh rivniv sukhoi bardy u kombikormakh dlia molodniaku perepeliv miasnoho napriamu produktyvnosti. |
URI: | http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/5838 |
Appears in Collections: | Кафедра технології виробництва і переробки продукції тваринництва. Магістри |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Третяк О.О..pdf | 830,85 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.