Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/5838
Назва: Удосконалення вуглеводного живлення перепелів породи “Фараон” в приватній виробничій фірмі “Агроцентр” Дніпровського району Дніпропетровської області
Інші назви: Udoskonalennia vuhlevodnoho zhyvlennia perepeliv porody “Faraon” v pryvatnii vyrobnychii firmi “Ahrotsentr” Dniprovskoho raionu Dnipropetrovskoi oblasti
Автори: Третяк, Олександр Олександрович
Tretiak, Oleksandr Oleksandrovych
Ключові слова: комбікорми для молодняку перепелів
kombikormy dlia molodniaku perepeliv
вирощування молодняку перепелів
vyroshchuvannia molodniaku perepeliv
перепелівництво
perepelivnytstvo
Дата публікації: 2021
Видавництво: Дніпровський ДАЕУ
Бібліографічний опис: Третяк О. О. Удосконалення вуглеводного живлення перепелів породи “Фараон” в приватній виробничій фірмі “Агроцентр” Дніпровського району Дніпропетровської області : магістер. дипломна робота : 204 , Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва / Третяк Олександр Олександрович ; наук. керівник Оріщук О. С. ; Дніпровський держ. аграр.-економ. ун-т , Ф-т біотехнологічний , Каф. технології переробки продукції тваринництва. – Дніпро, 2021. – 84 с. – Режим доступу : http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/5838.
Короткий огляд (реферат): Метою дипломної роботи було встановлення ефективності використання та визначення оптимальних рівнів сухої барди у комбікормах для молодняку перепелів м’ясного напряму продуктивності. Metoiu dyplomnoi roboty bulo vstanovlennia efektyvnosti vykorystannia ta vyznachennia optymalnykh rivniv sukhoi bardy u kombikormakh dlia molodniaku perepeliv miasnoho napriamu produktyvnosti.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/5838
Розташовується у зібраннях:Кафедра технології виробництва і переробки продукції тваринництва. Магістри

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Третяк О.О..pdf830,85 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.