Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/6103
Назва: Вплив технологій вирощування свиней різних генотипів на гістоструктуру найдовшого м’яза
Інші назви: Vplyv tekhnolohii vyroshchuvannia svynei riznykh henotypiv na histostrukturu naidovshoho miaza
Автори: Коваленко, Р. О.
Kovalenko, P.
Єсіна, Елеонора В’ячеславівна
Iesina, E. V.
Yesina, E. V.
Yesina, E.
Повод, М. Г.
Povod, M. H.
Марценюк, І. В.
Martseniuk, I. V.
Ключові слова: якість м’яса
yakist miasa
технології вирощування свиней
tekhnolohii vyroshchuvannia svynei
морфометричні показники
morfometrychni pokaznyky
Дата публікації: 2010
Видавництво: Дніпропетровський ДАУ
Бібліографічний опис: Вплив технологій вирощування свиней різних генотипів на гістоструктуру найдовшого м’яза / Р. О. Коваленко, Е. В.Єсіна, М. Г. Повод, І. В. Марценюк // Вісник Дніпропетровського державного аграрного університету / Дніпропетровський ДАУ. – 2010. – № 2. – С. 103-105. – Режим доступу : http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/6103.
Короткий огляд (реферат): Наведено порівняльну оцінку морфометричних показників якості м’яса свиней різних генотипів в умовах традиційної (трифазної) та альтернативної (однофазної) технологій виробництва свинини. Встановлено перевагу за морфометричними показниками як чистопородного, так і помісного молодняку в умовах однофазної технології. Navedeno porivnialnu otsinku morfometrychnykh pokaznykiv yakosti miasa svynei riznykh henotypiv v umovakh tradytsiinoi (tryfaznoi) ta alternatyvnoi (odnofaznoi) tekhnolohii vyrobnytstva svynyny. Vstanovleno perevahu za morfometrychnymy pokaznykamy yak chystoporodnoho, tak i pomisnoho molodniaku v umovakh odnofaznoi tekhnolohii.
Опис: Єсіна Елеонора В’ячеславівна http://orcid.org/0000-0003-3867-4118
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ojs.dsau.dp.ua/index.php/vestnik/article/view/403
http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/6103
Розташовується у зібраннях:Вісник Дніпровського державного аграрно–економічного університету - до липня 2018 р.

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
403-Article Text-829-1-10-20141201.pdf813,42 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.