Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/6436
Title: Напрямки підвищення економічної ефективності виробництва продукції свинарства на рівні підприємств
Other Titles: Increase directions of pork production economic efficiency at the enterprise level
Authors: Кобернюк, Сергій Олександрович
Koderniuk, Serhii
Keywords: продукція свинарства
pork products
сільськогосподарське підприємство
agricultural enterprise
економічна ефективність
economic efficiency
рентабельність
profitability
продуктивність
productivity
Issue Date: 2017
Publisher: Херсонський державний університет
Citation: Кобернюк С. О. Напрямки підвищення економічної ефективності виробництва продукції свинарства на рівні підприємств / С. О. Кобернюк // Науковий вісник Херсонського державного університету Серія Економічні науки. – 2017. ‒ Вип. 23, ч. 2. ‒ С. 29-33. – Режим доступу : http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/6436
Abstract: Наведено характеристику стану та перспективи розвитку свинарства. Детально описано і проаналізовано показники економічної ефективності виробництва свинини за різних форм господарювання, особливості вирощування та відгодівлі свиней на рівні сільськогосподарських підприємств. Запропоновано стратегію розвитку сільськогосподарського підприємства на основі оптимального ресурсозабезпечення, нарощування та поліпшення породного складу поголів’я, збалансування кормових раціонів, впровадження науково обґрунтованих систем ведення виробництва продукції свинарства. It is given the characteristics of the condition and prospects of development of pig production. The indicators of economic efficiency of pork production under different forms of management, characteristics of growing and fattening pigs in the level of agricultural enterprises are described and analyzed. It is proposed the strategy for the development of agricultural enterprises through optimal resourcing, capacity and improvement of species composition of livestock, the balancing of feed rations, the introduction of scientifically based systems of production of pork products.
URI: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Nvkhdu_en_2017_23%282%29__8
http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/6436
ISSN: ISSN 2307-8030
Appears in Collections:Наукові статті

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Стаття 2.pdf607,41 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.