Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/6436
Назва: Напрямки підвищення економічної ефективності виробництва продукції свинарства на рівні підприємств
Інші назви: Increase directions of pork production economic efficiency at the enterprise level
Автори: Кобернюк, Сергій Олександрович
Koderniuk, Serhii
Ключові слова: продукція свинарства
pork products
сільськогосподарське підприємство
agricultural enterprise
економічна ефективність
economic efficiency
рентабельність
profitability
продуктивність
productivity
Дата публікації: 2017
Видавництво: Херсонський державний університет
Бібліографічний опис: Кобернюк С. О. Напрямки підвищення економічної ефективності виробництва продукції свинарства на рівні підприємств / С. О. Кобернюк // Науковий вісник Херсонського державного університету Серія Економічні науки. – 2017. ‒ Вип. 23, ч. 2. ‒ С. 29-33. – Режим доступу : http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/6436
Короткий огляд (реферат): Наведено характеристику стану та перспективи розвитку свинарства. Детально описано і проаналізовано показники економічної ефективності виробництва свинини за різних форм господарювання, особливості вирощування та відгодівлі свиней на рівні сільськогосподарських підприємств. Запропоновано стратегію розвитку сільськогосподарського підприємства на основі оптимального ресурсозабезпечення, нарощування та поліпшення породного складу поголів’я, збалансування кормових раціонів, впровадження науково обґрунтованих систем ведення виробництва продукції свинарства. It is given the characteristics of the condition and prospects of development of pig production. The indicators of economic efficiency of pork production under different forms of management, characteristics of growing and fattening pigs in the level of agricultural enterprises are described and analyzed. It is proposed the strategy for the development of agricultural enterprises through optimal resourcing, capacity and improvement of species composition of livestock, the balancing of feed rations, the introduction of scientifically based systems of production of pork products.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://nbuv.gov.ua/UJRN/Nvkhdu_en_2017_23%282%29__8
http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/6436
ISSN: ISSN 2307-8030
Розташовується у зібраннях:Наукові статті

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Стаття 2.pdf607,41 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.