Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/6774
Title: Обґрунтування технології виробництва печива з борошна нішевих культур
Other Titles: Obgruntuvannia tekhnolohii vyrobnytstva pechyva z boroshna nishevykh kultur
Authors: Позднякова, Альона Олександрівна
Pozdniakova, Alona Oleksandrivna
Keywords: печиво
pechyvo
рисове борошно
rysove boroshno
конопляне борошно
konopliane boroshno
кунжутне борошно
kunzhutne boroshno
борошно чорного кмину
boroshno chornoho kmynu
нутрієнти
nutriienty
оздоровчий харчовий продукт
ozdorovchyi kharchovyi produkt
Issue Date: 2022
Publisher: Дніпровський державний аграрно-економічний університет
Citation: Позднякова А. О. Обґрунтування технології виробництва печива з борошна нішевих культур : магістер. дипломна робота : 181 Харчові технології / Альона Олександрівна Позднякова ; наук. кер. Наталія Анатоліївна Сова ; Дніпровський держ. аграр.-екон. ун-т. Інженерно-технологічний ф-т, Каф. технології зберігання і переробки сільськогосподарської продукції . – Дніпро, 2022. – 89 с. – Режим доступу : URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/6774
Abstract: Метою роботи є розроблення рецептури печива на основі нішевих видів борошна, яке характеризується вмістом нутрієнтів. У даній дипломній роботі порівняно склад конопляного, кунжутного борошна та борошна із насіння чорного кмину. Проведено органолептичний аналіз дослідних зразків печива, після чого визначено зразки з кращими якісними показниками – печиво на основі суміші рисового та кунжутного борошна та суміші рисового та конопляного борошна. Визначено його фізико-хімічні показники і порівняно з контрольним зразком. Metoiu roboty ye rozroblennia retseptury pechyva na osnovi nishevykh vydiv boroshna, yake kharakteryzuietsia vmistom nutriientiv. U danii dyplomnii roboti porivniano sklad konoplianoho, kunzhutnoho boroshna ta boroshna iz nasinnia chornoho kmynu. Provedeno orhanoleptychnyi analiz doslidnykh zrazkiv pechyva, pislia choho vyznacheno zrazky z krashchymy yakisnymy pokaznykamy – pechyvo na osnovi sumishi rysovoho ta kunzhutnoho boroshna ta sumishi rysovoho ta konoplianoho boroshna. Vyznacheno yoho fizyko-khimichni pokaznyky i porivniano z kontrolnym zrazkom.
URI: http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/6774
Appears in Collections:Кафедра харчових технологій. Магістри

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Позднякова А.О..pdf3,28 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.