Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/6774
Назва: | Обґрунтування технології виробництва печива з борошна нішевих культур |
Інші назви: | Obgruntuvannia tekhnolohii vyrobnytstva pechyva z boroshna nishevykh kultur |
Автори: | Позднякова, Альона Олександрівна Pozdniakova, Alona Oleksandrivna |
Ключові слова: | печиво pechyvo рисове борошно rysove boroshno конопляне борошно konopliane boroshno кунжутне борошно kunzhutne boroshno борошно чорного кмину boroshno chornoho kmynu нутрієнти nutriienty оздоровчий харчовий продукт ozdorovchyi kharchovyi produkt |
Дата публікації: | 2022 |
Видавництво: | Дніпровський державний аграрно-економічний університет |
Бібліографічний опис: | Позднякова А. О. Обґрунтування технології виробництва печива з борошна нішевих культур : магістер. дипломна робота : 181 Харчові технології / Альона Олександрівна Позднякова ; наук. кер. Наталія Анатоліївна Сова ; Дніпровський держ. аграр.-екон. ун-т. Інженерно-технологічний ф-т, Каф. технології зберігання і переробки сільськогосподарської продукції . – Дніпро, 2022. – 89 с. – Режим доступу : URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/6774 |
Короткий огляд (реферат): | Метою роботи є розроблення рецептури печива на основі нішевих видів борошна, яке характеризується вмістом нутрієнтів. У даній дипломній роботі порівняно склад конопляного, кунжутного борошна та борошна із насіння чорного кмину. Проведено органолептичний аналіз дослідних зразків печива, після чого визначено зразки з кращими якісними показниками – печиво на основі суміші рисового та кунжутного борошна та суміші рисового та конопляного борошна. Визначено його фізико-хімічні показники і порівняно з контрольним зразком. Metoiu roboty ye rozroblennia retseptury pechyva na osnovi nishevykh vydiv boroshna, yake kharakteryzuietsia vmistom nutriientiv. U danii dyplomnii roboti porivniano sklad konoplianoho, kunzhutnoho boroshna ta boroshna iz nasinnia chornoho kmynu. Provedeno orhanoleptychnyi analiz doslidnykh zrazkiv pechyva, pislia choho vyznacheno zrazky z krashchymy yakisnymy pokaznykamy – pechyvo na osnovi sumishi rysovoho ta kunzhutnoho boroshna ta sumishi rysovoho ta konoplianoho boroshna. Vyznacheno yoho fizyko-khimichni pokaznyky i porivniano z kontrolnym zrazkom. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/6774 |
Розташовується у зібраннях: | Кафедра харчових технологій. Магістри |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Позднякова А.О..pdf | 3,28 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.