Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/7274
Title: Удосконалення технології вирощування баклажану в умовах товариства з обмеженою відповідальністю сільськогосподарського підприємства "Агролан" Василівського району Запорізької області
Other Titles: UDOSKONALENNIa TEKhNOLOHII VYROShchUVANNIa BAKLAZhANU V UMOVAKh TOVARYSTVA Z OBMEZhENOIu VIDPOVIDALNISTIu SILSKOHOSPODARSKOHO PIDPRYIeMSTVA "AHROLAN" VASYLIVSKOHO RAIONU ZAPORIZKOI OBLASTI
Authors: Капля, Дмитро Назарович
Kaplia, Dmytro Nazarovych
Keywords: баклажан
вaklazhan
схема розміщення
skhema rozmishchennia
площа живлення
ploshcha zhyvlennia
сорт
sort
Issue Date: 2023
Publisher: Дніпровський державний аграрно–економічний університет
Citation: Капля Д. Н. Удосконалення технології вирощування баклажану в умовах товариства з обмеженою відповідальністю сільськогосподарського підприємства "Агролан" Василівського району Запорізької області : магістер. кваліф. робота : 201, Агрономія / Дмитро Капля ; наук. кер. А. Готвянська ; Дніпровський держ. аграр.-екон. ун-т. Агрономічний ф-т, Каф. рослинництва. – Дніпро, 2023. – 71 с. – Режим доступу :
Abstract: Баклажани є цінним продуктом харчування, який постачає людині комплекс важливих вітамінів, мінералів та органічних кислот. Плоди баклажана мають великий попит у населення завдяки високим смаковим якостям. Однак період споживання у свіжому вигляді та домашнього приготування обмежений не довгим терміном придатності. Продукти переробки баклажанів – різного роду консервування та соління є не менш смачними та важливими для харчування населення. Baklazhany ye tsinnym produktom kharchuvannia, yakyi postachaie liudyni kompleks vazhlyvykh vitaminiv, mineraliv ta orhanichnykh kyslot. Plody baklazhana maiut velykyi popyt u naselennia zavdiaky vysokym smakovym yakostiam. Odnak period spozhyvannia u svizhomu vyhliadi ta domashnoho pryhotuvannia obmezhenyi ne dovhym terminom prydatnosti. Produkty pererobky baklazhaniv – riznoho rodu konservuvannia ta solinnia ye ne mensh smachnymy ta vazhlyvymy dlia kharchuvannia naselennia.
URI: http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/7274
Appears in Collections:Кафедра рослинництва . Магістри

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Капля Д. Н..pdf1,22 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.