Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/7274
Назва: | Удосконалення технології вирощування баклажану в умовах товариства з обмеженою відповідальністю сільськогосподарського підприємства "Агролан" Василівського району Запорізької області |
Інші назви: | UDOSKONALENNIa TEKhNOLOHII VYROShchUVANNIa BAKLAZhANU V UMOVAKh TOVARYSTVA Z OBMEZhENOIu VIDPOVIDALNISTIu SILSKOHOSPODARSKOHO PIDPRYIeMSTVA "AHROLAN" VASYLIVSKOHO RAIONU ZAPORIZKOI OBLASTI |
Автори: | Капля, Дмитро Назарович Kaplia, Dmytro Nazarovych |
Ключові слова: | баклажан вaklazhan схема розміщення skhema rozmishchennia площа живлення ploshcha zhyvlennia сорт sort |
Дата публікації: | 2023 |
Видавництво: | Дніпровський державний аграрно–економічний університет |
Бібліографічний опис: | Капля Д. Н. Удосконалення технології вирощування баклажану в умовах товариства з обмеженою відповідальністю сільськогосподарського підприємства "Агролан" Василівського району Запорізької області : магістер. кваліф. робота : 201, Агрономія / Дмитро Капля ; наук. кер. А. Готвянська ; Дніпровський держ. аграр.-екон. ун-т. Агрономічний ф-т, Каф. рослинництва. – Дніпро, 2023. – 71 с. – Режим доступу : |
Короткий огляд (реферат): | Баклажани є цінним продуктом харчування, який постачає людині комплекс важливих вітамінів, мінералів та органічних кислот. Плоди баклажана мають великий попит у населення завдяки високим смаковим якостям. Однак період споживання у свіжому вигляді та домашнього приготування обмежений не довгим терміном придатності. Продукти переробки баклажанів – різного роду консервування та соління є не менш смачними та важливими для харчування населення. Baklazhany ye tsinnym produktom kharchuvannia, yakyi postachaie liudyni kompleks vazhlyvykh vitaminiv, mineraliv ta orhanichnykh kyslot. Plody baklazhana maiut velykyi popyt u naselennia zavdiaky vysokym smakovym yakostiam. Odnak period spozhyvannia u svizhomu vyhliadi ta domashnoho pryhotuvannia obmezhenyi ne dovhym terminom prydatnosti. Produkty pererobky baklazhaniv – riznoho rodu konservuvannia ta solinnia ye ne mensh smachnymy ta vazhlyvymy dlia kharchuvannia naselennia. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/7274 |
Розташовується у зібраннях: | Кафедра рослинництва . Магістри |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Капля Д. Н..pdf | 1,22 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.