Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/7274
Назва: Удосконалення технології вирощування баклажану в умовах товариства з обмеженою відповідальністю сільськогосподарського підприємства "Агролан" Василівського району Запорізької області
Інші назви: UDOSKONALENNIa TEKhNOLOHII VYROShchUVANNIa BAKLAZhANU V UMOVAKh TOVARYSTVA Z OBMEZhENOIu VIDPOVIDALNISTIu SILSKOHOSPODARSKOHO PIDPRYIeMSTVA "AHROLAN" VASYLIVSKOHO RAIONU ZAPORIZKOI OBLASTI
Автори: Капля, Дмитро Назарович
Kaplia, Dmytro Nazarovych
Ключові слова: баклажан
вaklazhan
схема розміщення
skhema rozmishchennia
площа живлення
ploshcha zhyvlennia
сорт
sort
Дата публікації: 2023
Видавництво: Дніпровський державний аграрно–економічний університет
Бібліографічний опис: Капля Д. Н. Удосконалення технології вирощування баклажану в умовах товариства з обмеженою відповідальністю сільськогосподарського підприємства "Агролан" Василівського району Запорізької області : магістер. кваліф. робота : 201, Агрономія / Дмитро Капля ; наук. кер. А. Готвянська ; Дніпровський держ. аграр.-екон. ун-т. Агрономічний ф-т, Каф. рослинництва. – Дніпро, 2023. – 71 с. – Режим доступу :
Короткий огляд (реферат): Баклажани є цінним продуктом харчування, який постачає людині комплекс важливих вітамінів, мінералів та органічних кислот. Плоди баклажана мають великий попит у населення завдяки високим смаковим якостям. Однак період споживання у свіжому вигляді та домашнього приготування обмежений не довгим терміном придатності. Продукти переробки баклажанів – різного роду консервування та соління є не менш смачними та важливими для харчування населення. Baklazhany ye tsinnym produktom kharchuvannia, yakyi postachaie liudyni kompleks vazhlyvykh vitaminiv, mineraliv ta orhanichnykh kyslot. Plody baklazhana maiut velykyi popyt u naselennia zavdiaky vysokym smakovym yakostiam. Odnak period spozhyvannia u svizhomu vyhliadi ta domashnoho pryhotuvannia obmezhenyi ne dovhym terminom prydatnosti. Produkty pererobky baklazhaniv – riznoho rodu konservuvannia ta solinnia ye ne mensh smachnymy ta vazhlyvymy dlia kharchuvannia naselennia.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/7274
Розташовується у зібраннях:Кафедра рослинництва . Магістри

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Капля Д. Н..pdf1,22 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.