Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/7373
Title: | Печиво безглютенове |
Other Titles: | Pechyvo bezghliutenove |
Authors: | Миколенко, Світлана Юріївна Mykolenko, Svitlana Козяр, Юлія Володимирівна Koziar, Yuliia |
Keywords: | патенти ДДАЕУ patenty DDAEU патент до харчової промисловості patenty do kharchovoi promyslovosti кондитерське виробництво kondyterske vyrobnytstvo глютен hliuten печиво безглютенове pechyvo bezghliutenove безглютенове соргове борошно bezghliutenove sorhove boroshno кукурудзяна олія kukurudziana oliia лляна олія lliana oliia підвищена біологічна цінность pidvyshchena biolohichna tsinnost |
Issue Date: | 2020 |
Publisher: | Державне підприємство «Український інститут інтелектуальної власності» (УІІВ) |
Citation: | Пат. на корисну модель 141411UA, МПК A21D 13/047 (2017.01) A21D 13/066 (2017.01). Печиво безглютенове / С. Ю. Миколенко, Ю. В. Козяр ; власник патенту Дніпровський державний аграрно-економічний університет. – № u 2019 08922 ; заявл. 24.07.2019 ; опубл. 10.04.2020, Бюл. № 7. – Режим доступу : URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/7373 |
Abstract: | Печиво безглютенове містить борошно, крохмаль, цукор, інвертний сироп, рослинні жири, меланж, ванільну пудру, сіль та соду. При цьому як борошно використано соргове борошно, а як рослинні жири - кукурудзяну і лляну олію. Pechyvo bezghliutenove mistyt boroshno, krokhmal, tsukor, invertnyi syrop, roslynni zhyry, melanzh, vanilnu pudru, sil ta sodu. Pry tsomu yak boroshno vykorystano sorhove boroshno, a yak roslynni zhyry - kukurudzianu i llianu oliiu. |
URI: | https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/7373 |
Appears in Collections: | Патенти ДДАЕУ |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
141411.pdf | 154,35 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.