Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/7373
Назва: Печиво безглютенове
Інші назви: Pechyvo bezghliutenove
Автори: Миколенко, Світлана Юріївна
Mykolenko, Svitlana
Козяр, Юлія Володимирівна
Koziar, Yuliia
Ключові слова: патенти ДДАЕУ
patenty DDAEU
патент до харчової промисловості
patenty do kharchovoi promyslovosti
кондитерське виробництво
kondyterske vyrobnytstvo
глютен
hliuten
печиво безглютенове
pechyvo bezghliutenove
безглютенове соргове борошно
bezghliutenove sorhove boroshno
кукурудзяна олія
kukurudziana oliia
лляна олія
lliana oliia
підвищена біологічна цінность
pidvyshchena biolohichna tsinnost
Дата публікації: 2020
Видавництво: Державне підприємство «Український інститут інтелектуальної власності» (УІІВ)
Бібліографічний опис: Пат. на корисну модель 141411UA, МПК A21D 13/047 (2017.01) A21D 13/066 (2017.01). Печиво безглютенове / С. Ю. Миколенко, Ю. В. Козяр ; власник патенту Дніпровський державний аграрно-економічний університет. – № u 2019 08922 ; заявл. 24.07.2019 ; опубл. 10.04.2020, Бюл. № 7. – Режим доступу : URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/7373
Короткий огляд (реферат): Печиво безглютенове містить борошно, крохмаль, цукор, інвертний сироп, рослинні жири, меланж, ванільну пудру, сіль та соду. При цьому як борошно використано соргове борошно, а як рослинні жири - кукурудзяну і лляну олію. Pechyvo bezghliutenove mistyt boroshno, krokhmal, tsukor, invertnyi syrop, roslynni zhyry, melanzh, vanilnu pudru, sil ta sodu. Pry tsomu yak boroshno vykorystano sorhove boroshno, a yak roslynni zhyry - kukurudzianu i llianu oliiu.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/7373
Розташовується у зібраннях:Патенти ДДАЕУ

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
141411.pdf154,35 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.