Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/7403
Title: Організаційні аспекти обліку і оподаткування в ресторанному бізнесі
Other Titles: Organizational aspects of accounting and taxation in the restaurant business
Authors: Чернецька, Ольга Віталіївна
Chernetska, Olha
Keywords: облік
accounting
оподаткування
taxation
ресторанний бізнес
restaurant business
Issue Date: 2022
Publisher: Дніпровський державний аграрно-економічний університет
Citation: Чернецька О. В. Організаційні аспекти обліку і оподаткування в ресторанному бізнесі / О. В. Чернецька // Облік, аудит, оподаткування та звітність у системі забезпечення економічної стійкості підприємств (присвяч. 100-річчю заснування Дніпровського держ. аграр.-екон. ун-ту) : тези доп. VІ Всеукр. наук.-практ. Інтернет-конф. (Дніпро, 12-13 трав. 2022 р.) / ДДАЕУ. – Дніпро : Ф-т обліку і фінансів, 2022. – С. 65-67. – Режим доступу : https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/7403
Abstract: Розглянуто організаційні аспекти обліку і оподаткування в ресторанному бізнесі. Rozghlianuto orhanizatsiini aspekty obliku i opodatkuvannia v restorannomu biznesi.
URI: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/7403
Appears in Collections:Тези конференцій

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
3 (2).pdf2,87 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.