Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/7403
Назва: | Організаційні аспекти обліку і оподаткування в ресторанному бізнесі |
Інші назви: | Organizational aspects of accounting and taxation in the restaurant business |
Автори: | Чернецька, Ольга Віталіївна Chernetska, Olha |
Ключові слова: | облік accounting оподаткування taxation ресторанний бізнес restaurant business |
Дата публікації: | 2022 |
Видавництво: | Дніпровський державний аграрно-економічний університет |
Бібліографічний опис: | Чернецька О. В. Організаційні аспекти обліку і оподаткування в ресторанному бізнесі / О. В. Чернецька // Облік, аудит, оподаткування та звітність у системі забезпечення економічної стійкості підприємств (присвяч. 100-річчю заснування Дніпровського держ. аграр.-екон. ун-ту) : тези доп. VІ Всеукр. наук.-практ. Інтернет-конф. (Дніпро, 12-13 трав. 2022 р.) / ДДАЕУ. – Дніпро : Ф-т обліку і фінансів, 2022. – С. 65-67. – Режим доступу : https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/7403 |
Короткий огляд (реферат): | Розглянуто організаційні аспекти обліку і оподаткування в ресторанному бізнесі. Rozghlianuto orhanizatsiini aspekty obliku i opodatkuvannia v restorannomu biznesi. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/7403 |
Розташовується у зібраннях: | Тези конференцій |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
3 (2).pdf | 2,87 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.