Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/7410
Title: Аналіз яблучних чіпсів
Other Titles: Analysis of apple chips
Authors: Петрушина, Галина Олександрівна
Petrushyna, Halyna
Миколенко, Світлана Юріївна
Mykolenko, Svitlana
Швець, Сергій Сергійович
Shvets, Serhii
Keywords: яблучні чіпси
apple chips
кислотність
acidity
вітамін С
vitamin C
аналіз
analysis
Issue Date: 2021
Publisher: Дніпровський державний аграрно-економічний університет
Citation: Петрушина Г. О. Аналіз яблучних чіпсів / Г. О. Петрушина, С. С. Швець, С. Ю. Миколенко // Теоретичні та експериментальні аспекти сучасної хімії та матеріалів ТАСХ-2021: матеріали V Всеукр. наук. конф. (Дніпро, 10 квіт. 2021 р.) / МОН України ; Дніпровський держ. аграр.-екон. ун-т ; Дніпровський нац.. ун-т ім. О. Гончара ; ДВНЗ “Укр. держ. хіміко-технолог. ун-т”. – Дніпро: “Середняк Т.К.”, 2021. – С. 123-124. – Режим доступу : https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/7410
Abstract: Провели визначення кількості вітаміну С та загальної кислотності титриметричним методом яблучних чіпсів, виготовлених із яблучного жмиху. The amount of vitamin C and total acidity in apple chips made from apple cake was determined by the titrimetric method.
URI: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/7410
ISBN: ISBN 978-617-7953-87-5
Appears in Collections:Тези конференцій

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Петрушина.pdf140,82 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.