Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/7410
Назва: | Аналіз яблучних чіпсів |
Інші назви: | Analysis of apple chips |
Автори: | Петрушина, Галина Олександрівна Petrushyna, Halyna Миколенко, Світлана Юріївна Mykolenko, Svitlana Швець, Сергій Сергійович Shvets, Serhii |
Ключові слова: | яблучні чіпси apple chips кислотність acidity вітамін С vitamin C аналіз analysis |
Дата публікації: | 2021 |
Видавництво: | Дніпровський державний аграрно-економічний університет |
Бібліографічний опис: | Петрушина Г. О. Аналіз яблучних чіпсів / Г. О. Петрушина, С. С. Швець, С. Ю. Миколенко // Теоретичні та експериментальні аспекти сучасної хімії та матеріалів ТАСХ-2021: матеріали V Всеукр. наук. конф. (Дніпро, 10 квіт. 2021 р.) / МОН України ; Дніпровський держ. аграр.-екон. ун-т ; Дніпровський нац.. ун-т ім. О. Гончара ; ДВНЗ “Укр. держ. хіміко-технолог. ун-т”. – Дніпро: “Середняк Т.К.”, 2021. – С. 123-124. – Режим доступу : https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/7410 |
Короткий огляд (реферат): | Провели визначення кількості вітаміну С та загальної кислотності титриметричним методом яблучних чіпсів, виготовлених із яблучного жмиху. The amount of vitamin C and total acidity in apple chips made from apple cake was determined by the titrimetric method. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/7410 |
ISBN: | ISBN 978-617-7953-87-5 |
Розташовується у зібраннях: | Тези конференцій |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Петрушина.pdf | 140,82 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.