Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/7445
Title: Харчова хімія
Other Titles: Kharchova khimiia
Authors: Чигвінцева, Ольга Павлівна
Chigvintseva, Olga
Токар, Андрій Володимирович
Tokar, Andrеy
Keywords: харчові технології та інженерія
kharchovi tekhnolohii ta inzheneriia
харчова хімія
kharchova khimiia
виробництво та зберігання харчових продуктів,
vyrobnytstvo ta zberihannia kharchovykh produktiv
харчові добавки
kharchovi dobavky
харчова сировина
kharchova syrovyna
харчові продукти
kharchovi produkty
Issue Date: 2014
Publisher: ТОВ “ Принтхаус Римм”
Citation: Чигвінцева О. П. Харчова хімія : навч. посіб. / О. П. Чигвінцева, А. В. Токар. – Дніпропетровськ : ТОВ “ Принтхаус Римм”, 2014. – 256 с. – Режим доступу : https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/7445.
Abstract: Книга є навчальним посібником для студентів технологічних спеціальностей вищих навчальних закладів ІІІ-ІV рівнів акредитації і призначена для систематичного вивчення курсу харчової хімії. У посібнику викладено теоретичні основи харчової хімії – біологічні функції, харчова цінність та основні перетворення, які відбуваються під час виробництва та зберігання харчових продуктів, білкових речовин, ферментів, жирів, вуглеводів, вітамінів та мінеральних речовин. Особлива увага приділена харчовим добавкам, що забруднюють харчову сировину та продукти. Відповідає типовій програмі з харчової хімії і містить матеріал, необхідний для підготовки фахівців напрямку "Харчові технології та інженерія". Knyha ye navchalnym posibnykom dlia studentiv tekhnolohichnykh spetsialnostei vyshchykh navchalnykh zakladiv III-IV rivniv akredytatsii i pryznachena dlia systematychnoho vyvchennia kursu kharchovoi khimii. U posibnyku vykladeno teoretychni osnovy kharchovoi khimii – biolohichni funktsii, kharchova tsinnist ta osnovni peretvorennia, yaki vidbuvaiutsia pid chas vyrobnytstva ta zberihannia kharchovykh produktiv, bilkovykh rechovyn, fermentiv, zhyriv, vuhlevodiv, vitaminiv ta mineralnykh rechovyn. Osoblyva uvaha prydilena kharchovym dobavkam, shcho zabrudniuiut kharchovu syrovynu ta produkty. Vidpovidaie typovii prohrami z kharchovoi khimii i mistyt material, neobkhidnyi dlia pidhotovky fakhivtsiv napriamku "Kharchovi tekhnolohii ta inzheneriia".
URI: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/7445
ISBN: 978-966-974-20-5-6
Appears in Collections:Навчальні посібники, розділи. Довідники, словники

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Харчова хімія.pdf2,49 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.