Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/7445
Назва: | Харчова хімія |
Інші назви: | Kharchova khimiia |
Автори: | Чигвінцева, Ольга Павлівна Chigvintseva, Olga Токар, Андрій Володимирович Tokar, Andrеy |
Ключові слова: | харчові технології та інженерія kharchovi tekhnolohii ta inzheneriia харчова хімія kharchova khimiia виробництво та зберігання харчових продуктів, vyrobnytstvo ta zberihannia kharchovykh produktiv харчові добавки kharchovi dobavky харчова сировина kharchova syrovyna харчові продукти kharchovi produkty |
Дата публікації: | 2014 |
Видавництво: | ТОВ “ Принтхаус Римм” |
Бібліографічний опис: | Чигвінцева О. П. Харчова хімія : навч. посіб. / О. П. Чигвінцева, А. В. Токар. – Дніпропетровськ : ТОВ “ Принтхаус Римм”, 2014. – 256 с. – Режим доступу : https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/7445. |
Короткий огляд (реферат): | Книга є навчальним посібником для студентів технологічних спеціальностей вищих навчальних закладів ІІІ-ІV рівнів акредитації і призначена для систематичного вивчення курсу харчової хімії. У посібнику викладено теоретичні основи харчової хімії – біологічні функції, харчова цінність та основні перетворення, які відбуваються під час виробництва та зберігання харчових продуктів, білкових речовин, ферментів, жирів, вуглеводів, вітамінів та мінеральних речовин. Особлива увага приділена харчовим добавкам, що забруднюють харчову сировину та продукти. Відповідає типовій програмі з харчової хімії і містить матеріал, необхідний для підготовки фахівців напрямку "Харчові технології та інженерія". Knyha ye navchalnym posibnykom dlia studentiv tekhnolohichnykh spetsialnostei vyshchykh navchalnykh zakladiv III-IV rivniv akredytatsii i pryznachena dlia systematychnoho vyvchennia kursu kharchovoi khimii. U posibnyku vykladeno teoretychni osnovy kharchovoi khimii – biolohichni funktsii, kharchova tsinnist ta osnovni peretvorennia, yaki vidbuvaiutsia pid chas vyrobnytstva ta zberihannia kharchovykh produktiv, bilkovykh rechovyn, fermentiv, zhyriv, vuhlevodiv, vitaminiv ta mineralnykh rechovyn. Osoblyva uvaha prydilena kharchovym dobavkam, shcho zabrudniuiut kharchovu syrovynu ta produkty. Vidpovidaie typovii prohrami z kharchovoi khimii i mistyt material, neobkhidnyi dlia pidhotovky fakhivtsiv napriamku "Kharchovi tekhnolohii ta inzheneriia". |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/7445 |
ISBN: | 978-966-974-20-5-6 |
Розташовується у зібраннях: | Навчальні посібники, розділи. Довідники, словники |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Харчова хімія.pdf | 2,49 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.