Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/7502
Title: | Обґрунтування технології виробництва гречаних пластівців з використанням інфрачервоного випромінення |
Other Titles: | Obgruntuvannia tekhnolohii vyrobnytstva hrechanykh plastivtsiv z vykorystanniam infrachervonoho vyprominennia |
Authors: | Антоненко, Андрій Анатолійович Antonenko, Andrii |
Keywords: | гречка hrechka ядриця yadrytsia пластівці plastivtsi робота robota іч-опромінення ich-oprominennia сушарка susharka ефективність efektyvnist дослідження doslidzhennia впровадження vprovadzhennia |
Issue Date: | 2022 |
Citation: | Антоненко А. А. Обґрунтування технології виробництва гречаних пластівців з використанням інфрачервоного випромінення : магістер. кваліфікаційна робота : 181, Харчові технології / Андрій Анатолійович Антоненко ; наук. кер. Олег Олександрович Тертишний ; Дніпровський держ. аграр.-екон. ун-т. Інженерно-технологічний ф-т, Каф. харчових технологій. – Дніпро, 2022. – 84 с. – Режим доступу :https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/7502 |
Abstract: | Метою кваліфікаційної роботи є розробка комплексної технології переробки гречки з використанням ІЧ-опромінення. Об’єкт дослідження – процес ІЧ-обробки гречки, його зв'язок з конструктивними та режимними параметрами установки для сушіння ІЧ-опроміненням. Предмет дослідження – закономірності та взаємозв’язок технологічного процесу ІЧ-обробки зерна гречки при виробництві пластівців та його вплив на ефективність протікання процесу. Metoiu kvalifikatsiinoi roboty ye rozrobka kompleksnoi tekhnolohii pererobky hrechky z vykorystanniam ICh-oprominennia. Obiekt doslidzhennia – protses ICh-obrobky hrechky, yoho zviazok z konstruktyvnymy ta rezhymnymy parametramy ustanovky dlia sushinnia ICh-oprominenniam. Predmet doslidzhennia – zakonomirnosti ta vzaiemozviazok tekhnolohichnoho protsesu ICh-obrobky zerna hrechky pry vyrobnytstvi plastivtsiv ta yoho vplyv na efektyvnist protikannia protsesu. |
URI: | https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/7502 |
Appears in Collections: | Кафедра харчових технологій. Магістри |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Антоненко А.А..pdf | 2,77 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.