Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/7502
Title: Обґрунтування технології виробництва гречаних пластівців з використанням інфрачервоного випромінення
Other Titles: Obgruntuvannia tekhnolohii vyrobnytstva hrechanykh plastivtsiv z vykorystanniam infrachervonoho vyprominennia
Authors: Антоненко, Андрій Анатолійович
Antonenko, Andrii
Keywords: гречка
hrechka
ядриця
yadrytsia
пластівці
plastivtsi
робота
robota
іч-опромінення
ich-oprominennia
сушарка
susharka
ефективність
efektyvnist
дослідження
doslidzhennia
впровадження
vprovadzhennia
Issue Date: 2022
Citation: Антоненко А. А. Обґрунтування технології виробництва гречаних пластівців з використанням інфрачервоного випромінення : магістер. кваліфікаційна робота : 181, Харчові технології / Андрій Анатолійович Антоненко ; наук. кер. Олег Олександрович Тертишний ; Дніпровський держ. аграр.-екон. ун-т. Інженерно-технологічний ф-т, Каф. харчових технологій. – Дніпро, 2022. – 84 с. – Режим доступу :https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/7502
Abstract: Метою кваліфікаційної роботи є розробка комплексної технології переробки гречки з використанням ІЧ-опромінення. Об’єкт дослідження – процес ІЧ-обробки гречки, його зв'язок з конструктивними та режимними параметрами установки для сушіння ІЧ-опроміненням. Предмет дослідження – закономірності та взаємозв’язок технологічного процесу ІЧ-обробки зерна гречки при виробництві пластівців та його вплив на ефективність протікання процесу. Metoiu kvalifikatsiinoi roboty ye rozrobka kompleksnoi tekhnolohii pererobky hrechky z vykorystanniam ICh-oprominennia. Obiekt doslidzhennia – protses ICh-obrobky hrechky, yoho zviazok z konstruktyvnymy ta rezhymnymy parametramy ustanovky dlia sushinnia ICh-oprominenniam. Predmet doslidzhennia – zakonomirnosti ta vzaiemozviazok tekhnolohichnoho protsesu ICh-obrobky zerna hrechky pry vyrobnytstvi plastivtsiv ta yoho vplyv na efektyvnist protikannia protsesu.
URI: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/7502
Appears in Collections:Кафедра харчових технологій. Магістри

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Антоненко А.А..pdf2,77 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.