Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/7502
Назва: | Обґрунтування технології виробництва гречаних пластівців з використанням інфрачервоного випромінення |
Інші назви: | Obgruntuvannia tekhnolohii vyrobnytstva hrechanykh plastivtsiv z vykorystanniam infrachervonoho vyprominennia |
Автори: | Антоненко, Андрій Анатолійович Antonenko, Andrii |
Ключові слова: | гречка hrechka ядриця yadrytsia пластівці plastivtsi робота robota іч-опромінення ich-oprominennia сушарка susharka ефективність efektyvnist дослідження doslidzhennia впровадження vprovadzhennia |
Дата публікації: | 2022 |
Бібліографічний опис: | Антоненко А. А. Обґрунтування технології виробництва гречаних пластівців з використанням інфрачервоного випромінення : магістер. кваліфікаційна робота : 181, Харчові технології / Андрій Анатолійович Антоненко ; наук. кер. Олег Олександрович Тертишний ; Дніпровський держ. аграр.-екон. ун-т. Інженерно-технологічний ф-т, Каф. харчових технологій. – Дніпро, 2022. – 84 с. – Режим доступу :https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/7502 |
Короткий огляд (реферат): | Метою кваліфікаційної роботи є розробка комплексної технології переробки гречки з використанням ІЧ-опромінення. Об’єкт дослідження – процес ІЧ-обробки гречки, його зв'язок з конструктивними та режимними параметрами установки для сушіння ІЧ-опроміненням. Предмет дослідження – закономірності та взаємозв’язок технологічного процесу ІЧ-обробки зерна гречки при виробництві пластівців та його вплив на ефективність протікання процесу. Metoiu kvalifikatsiinoi roboty ye rozrobka kompleksnoi tekhnolohii pererobky hrechky z vykorystanniam ICh-oprominennia. Obiekt doslidzhennia – protses ICh-obrobky hrechky, yoho zviazok z konstruktyvnymy ta rezhymnymy parametramy ustanovky dlia sushinnia ICh-oprominenniam. Predmet doslidzhennia – zakonomirnosti ta vzaiemozviazok tekhnolohichnoho protsesu ICh-obrobky zerna hrechky pry vyrobnytstvi plastivtsiv ta yoho vplyv na efektyvnist protikannia protsesu. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/7502 |
Розташовується у зібраннях: | Кафедра харчових технологій. Магістри |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Антоненко А.А..pdf | 2,77 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.