Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/7504
Title: | Обґрунтування технології виробництва олії із насіння чорнушки дамаської |
Other Titles: | Obgruntuvannia tekhnolohii vyrobnytstva olii iz nasinnia chornushky damaskoi |
Authors: | Буца, Марина Олександрівна Butsa, Maryna |
Keywords: | насіння чорнушки дамаської nasinnia chornushky damaskoi олія oliia холодне пресування kholodne presuvannia температура пресування temperatura presuvannia вихід олії vykhid olii кислотне число kyslotne chyslo пероксидне число peroksydne chyslo жирнокислотний склад zhyrnokyslotnyi sklad |
Issue Date: | 2022 |
Citation: | Буца М.О. Обґрунтування технології виробництва олії із насіння чорнушки дамаської : магістер. кваліфікаційна робота : 181, Харчові технології / Марина Олександрівна Буца ; наук. кер. Наталія Анатоліївна Сова ; Дніпровський держ. аграр.-екон. ун-т. Інженерно-технологічний ф-т, Каф. харчових технологій. – Дніпро, 2022. – 79 с. – Режим доступу :https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/7504 |
Abstract: | Об’єкт дослідження – технологія виробництва біологічно цінної олії з насіння чорнушки дамаської.Метою роботи є визначення впливу параметрів пресування, а саме температури, на вихід і якісні показники чорнушкової олії, яка характеризується вмістом біологічно цінних елементів, для інтенсифікації даного процесу та розширення асортименту ліпідної продукції оздоровчого призначенняObiekt doslidzhennia – tekhnolohiia vyrobnytstva biolohichno tsinnoi olii z nasinnia chornushky damaskoi.Metoiu roboty ye vyznachennia vplyvu parametriv presuvannia, a same temperatury, na vykhid i yakisni pokaznyky chornushkovoi olii, yaka kharakteryzuietsia vmistom biolohichno tsinnykh elementiv, dlia intensyfikatsii danoho protsesu ta rozshyrennia asortymentu lipidnoi produktsii ozdorovchoho pryznachennia. |
URI: | https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/7504 |
Appears in Collections: | Кафедра харчових технологій. Магістри |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Буца М.О..pdf | 4,07 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.