Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/7504
Title: Обґрунтування технології виробництва олії із насіння чорнушки дамаської
Other Titles: Obgruntuvannia tekhnolohii vyrobnytstva olii iz nasinnia chornushky damaskoi
Authors: Буца, Марина Олександрівна
Butsa, Maryna
Keywords: насіння чорнушки дамаської
nasinnia chornushky damaskoi
олія
oliia
холодне пресування
kholodne presuvannia
температура пресування
temperatura presuvannia
вихід олії
vykhid olii
кислотне число
kyslotne chyslo
пероксидне число
peroksydne chyslo
жирнокислотний склад
zhyrnokyslotnyi sklad
Issue Date: 2022
Citation: Буца М.О. Обґрунтування технології виробництва олії із насіння чорнушки дамаської : магістер. кваліфікаційна робота : 181, Харчові технології / Марина Олександрівна Буца ; наук. кер. Наталія Анатоліївна Сова ; Дніпровський держ. аграр.-екон. ун-т. Інженерно-технологічний ф-т, Каф. харчових технологій. – Дніпро, 2022. – 79 с. – Режим доступу :https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/7504
Abstract: Об’єкт дослідження – технологія виробництва біологічно цінної олії з насіння чорнушки дамаської.Метою роботи є визначення впливу параметрів пресування, а саме температури, на вихід і якісні показники чорнушкової олії, яка характеризується вмістом біологічно цінних елементів, для інтенсифікації даного процесу та розширення асортименту ліпідної продукції оздоровчого призначенняObiekt doslidzhennia – tekhnolohiia vyrobnytstva biolohichno tsinnoi olii z nasinnia chornushky damaskoi.Metoiu roboty ye vyznachennia vplyvu parametriv presuvannia, a same temperatury, na vykhid i yakisni pokaznyky chornushkovoi olii, yaka kharakteryzuietsia vmistom biolohichno tsinnykh elementiv, dlia intensyfikatsii danoho protsesu ta rozshyrennia asortymentu lipidnoi produktsii ozdorovchoho pryznachennia.
URI: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/7504
Appears in Collections:Кафедра харчових технологій. Магістри

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Буца М.О..pdf4,07 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.