Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/7504
Назва: | Обґрунтування технології виробництва олії із насіння чорнушки дамаської |
Інші назви: | Obgruntuvannia tekhnolohii vyrobnytstva olii iz nasinnia chornushky damaskoi |
Автори: | Буца, Марина Олександрівна Butsa, Maryna |
Ключові слова: | насіння чорнушки дамаської nasinnia chornushky damaskoi олія oliia холодне пресування kholodne presuvannia температура пресування temperatura presuvannia вихід олії vykhid olii кислотне число kyslotne chyslo пероксидне число peroksydne chyslo жирнокислотний склад zhyrnokyslotnyi sklad |
Дата публікації: | 2022 |
Бібліографічний опис: | Буца М.О. Обґрунтування технології виробництва олії із насіння чорнушки дамаської : магістер. кваліфікаційна робота : 181, Харчові технології / Марина Олександрівна Буца ; наук. кер. Наталія Анатоліївна Сова ; Дніпровський держ. аграр.-екон. ун-т. Інженерно-технологічний ф-т, Каф. харчових технологій. – Дніпро, 2022. – 79 с. – Режим доступу :https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/7504 |
Короткий огляд (реферат): | Об’єкт дослідження – технологія виробництва біологічно цінної олії з насіння чорнушки дамаської.Метою роботи є визначення впливу параметрів пресування, а саме температури, на вихід і якісні показники чорнушкової олії, яка характеризується вмістом біологічно цінних елементів, для інтенсифікації даного процесу та розширення асортименту ліпідної продукції оздоровчого призначенняObiekt doslidzhennia – tekhnolohiia vyrobnytstva biolohichno tsinnoi olii z nasinnia chornushky damaskoi.Metoiu roboty ye vyznachennia vplyvu parametriv presuvannia, a same temperatury, na vykhid i yakisni pokaznyky chornushkovoi olii, yaka kharakteryzuietsia vmistom biolohichno tsinnykh elementiv, dlia intensyfikatsii danoho protsesu ta rozshyrennia asortymentu lipidnoi produktsii ozdorovchoho pryznachennia. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/7504 |
Розташовується у зібраннях: | Кафедра харчових технологій. Магістри |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Буца М.О..pdf | 4,07 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.