Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/7506
Title: Обґрунтування технології отримання рисового солоду
Other Titles: Obgruntuvannia tekhnolohii otrymannia rysovoho solodu
Authors: Гусакова, Катерина Андріївна
Husakova, Kateryna
Keywords: рис
rys
іч-випромінювання
ich-vyprominiuvannia
солод
solod
виробництво
vyrobnytstvo
активована вода
aktyvovana voda
технологія
tekhnolohiia
сушіння
sushinnia
проростання
prorostannia
солодорощення
solodoroshchennia
ферменти
fermenty
Issue Date: 2022
Citation: Гусакова К.А. Обґрунтування технології отримання рисового солоду : магістер. кваліфікаційна робота : 181, Харчові технології / Катерина Андріївна Гусакова ; наук. кер. Олена Сергіївна Ковальова ; Дніпровський держ. аграр.-екон. ун-т. Інженерно-технологічний ф-т, Каф. харчових технологій. – Дніпро, 2022. – 67 с. – Режим доступу :https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/7506
Abstract: Метою кваліфікаційної роботи є створення технології рисового солоду, що відповідає за своїми фізико-хімічними показниками ячному солоду. Об’єкт дослідження – зерно рису сорту «жасмін», що придатне для виробництва солоду. Предмет дослідження – взаємозв’язок параметрів іч-випромінювання та показників активованої води на фізико-хімічні показники та показник якості отриманого солоду.Metoiu kvalifikatsiinoi roboty ye stvorennia tekhnolohii rysovoho solodu, shcho vidpovidaie za svoimy fizyko-khimichnymy pokaznykamy yachnomu solodu. Obiekt doslidzhennia – zerno rysu sortu «zhasmin», shcho prydatne dlia vyrobnytstva solodu. Predmet doslidzhennia – vzaiemozviazok parametriv ich-vyprominiuvannia ta pokaznykiv aktyvovanoi vody na fizyko-khimichni pokaznyky ta pokaznyk yakosti otrymanoho solodu
URI: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/7506
Appears in Collections:Кафедра харчових технологій. Магістри

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Гусакова К.А..pdf1,49 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.