Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/7508
Title: Обґрунтування технології виробництва грильяжних цукерок на основі насіння олійних культур
Other Titles: Obgruntuvannia tekhnolohii vyrobnytstva hryliazhnykh tsukerok na osnovi nasinnia oliinykh kultur
Authors: Коваленко, Наталія Валеріївна
Kovalenko, Nataliia
Keywords: грильяж
hryliazh
насіння льону
nasinnia lonu
насіння гарбуза
nasinnia harbuza
насіння кунжуту
nasinnia kunzhutu
соняшникове ядро
soniashnykove yadro
конопляне ядро
konopliane yadro
показники складу та якості
pokaznyky skladu ta yakosti
структурно-механічні властивості
strukturno-mekhanichni vlastyvosti
Issue Date: 2022
Citation: Коваленко Н.В. Обґрунтування технології виробництва грильяжних цукерок на основі насіння олійних культур : магістер. кваліфікаційна робота : 181, Харчові технології / Наталія Валеріївна Коваленко ; наук. кер. Наталія Анатоліївна Сова ; Дніпровський держ. аграр.-екон. ун-т. Інженерно-технологічний ф-т, Каф. харчових технологій. – Дніпро, 2022. – 103 с. – Режим доступу :https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/7508
Abstract: Метою роботи є розроблення рецептури грильяжних цукерок на основі насіння олійних культур, яке характеризується вмістом біологічно цінних елементів, для збільшення асортименту цукристих кондитерських виробів, орієнтованих на споживачів, які піклуються про своє здоров’я.Metoiu roboty ye rozroblennia retseptury hryliazhnykh tsukerok na osnovi nasinnia oliinykh kultur, yake kharakteryzuietsia vmistom biolohichno tsinnykh elementiv, dlia zbilshennia asortymentu tsukrystykh kondyterskykh vyrobiv, oriientovanykh na spozhyvachiv, yaki pikluiutsia pro svoie zdorovia.
URI: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/7508
Appears in Collections:Кафедра харчових технологій. Магістри

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Коваленко Н. В..pdf6,8 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.