Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/7508
Title: | Обґрунтування технології виробництва грильяжних цукерок на основі насіння олійних культур |
Other Titles: | Obgruntuvannia tekhnolohii vyrobnytstva hryliazhnykh tsukerok na osnovi nasinnia oliinykh kultur |
Authors: | Коваленко, Наталія Валеріївна Kovalenko, Nataliia |
Keywords: | грильяж hryliazh насіння льону nasinnia lonu насіння гарбуза nasinnia harbuza насіння кунжуту nasinnia kunzhutu соняшникове ядро soniashnykove yadro конопляне ядро konopliane yadro показники складу та якості pokaznyky skladu ta yakosti структурно-механічні властивості strukturno-mekhanichni vlastyvosti |
Issue Date: | 2022 |
Citation: | Коваленко Н.В. Обґрунтування технології виробництва грильяжних цукерок на основі насіння олійних культур : магістер. кваліфікаційна робота : 181, Харчові технології / Наталія Валеріївна Коваленко ; наук. кер. Наталія Анатоліївна Сова ; Дніпровський держ. аграр.-екон. ун-т. Інженерно-технологічний ф-т, Каф. харчових технологій. – Дніпро, 2022. – 103 с. – Режим доступу :https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/7508 |
Abstract: | Метою роботи є розроблення рецептури грильяжних цукерок на основі насіння олійних культур, яке характеризується вмістом біологічно цінних елементів, для збільшення асортименту цукристих кондитерських виробів, орієнтованих на споживачів, які піклуються про своє здоров’я.Metoiu roboty ye rozroblennia retseptury hryliazhnykh tsukerok na osnovi nasinnia oliinykh kultur, yake kharakteryzuietsia vmistom biolohichno tsinnykh elementiv, dlia zbilshennia asortymentu tsukrystykh kondyterskykh vyrobiv, oriientovanykh na spozhyvachiv, yaki pikluiutsia pro svoie zdorovia. |
URI: | https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/7508 |
Appears in Collections: | Кафедра харчових технологій. Магістри |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Коваленко Н. В..pdf | 6,8 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.